Header img

Viimeisimmät ostokset

19/03/2012

Esittelen tässä kirjoituksessa nyt viimeisimmät ostokseni. Jonkun verran on tullut kosmetiikkaa ja muuta ostettua, vaikka miten pitäisi koittaa säästää. Ostokset on kuitenkin olleet aika pieniä, eikä mitään kalliita… Lisäksi niissä on kimallusta ja glitteriä, joten viimeistään se tekee näistä ostoksista oikeutetut!

Ostin siis tänään kolme Kryolan glitterjauhepurkkia. Hopeisen, violetin ja kuparinvärisen. Kimallejauhe on aika hienojakoista ja tulen varmasti sitä lähiaikoina testaamaan. Lisäksi ostin kaksi huulikiiltoa tarjoustalosta. Huulikiillot maksoivat 2,90e/kpl ja toinen niistä onkin minulle jo tuttu.

Huulikiillot ovat siis Eveline cosmeticsin huulikiiltoja. Kiilloissa ei ole juurikaa pigmenttiä, mutta ne eivät tahmaa ja antavat huulille kiiltoa ja kimallusta. Sopivat myös esimerkiksi huulipunan päälle. Ennestään minulla onkin ollut tuo vaaleampi sävy eli Breeze, mutta se alkaa jo loppua joten olikin aika ostaa uusi. Tummempi sävy on Strawberry Cream, mutta kuten jo aikaisemmin totesin, ei siitä tule huuliin paljoakaan pigmenttiä. Huulikiillot myös tuoksuvat hyvälle. Harvoin näin hyvää kiiltoa saa näin edullisesti. Tässä vielä kuva Starwberry Creamista huulillani:

Lisäksi tarjoustalossa oli korviksia puoleen hintaan, joten pakkohan niitäkin oli ostaa. Tai siis niiden piti olla puoleen hintaan, mutta kassa antoi korviksille hinnan 1,95e/pari, joten alennus olikin odotettua suurempi. Vaan eipä se minua haittaa 🙂 Tässä kuva uusista korviksista:

Molemmat parit ovat aika isot, mutta erityisesti nuo hopeisen väriset ovat mielestäni todella nätit. Noita tummia voisikin kokeilla tuon uuden violetin glitterin kanssa…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*