Header img

Väriä meikkiin

05/02/2015

Blogissa on viimeaikoina ollut aika paljon ihonhoitoon liittyviä postauksia. Oikeastaan se johtuu siitä, että minulla on nyt yksinkertaisesti ongelmia ihoni kanssa ja yritän saada sitä kuntoon. Tällä kertaa pääsen kuitenkin pitkästä aikaa tekemään meikkipostauksen! Kerrankin oli aamulla aikaa meikata kunnolla ja pääsin jopa vähän innostumaan väreistä! Ihanaa, kun on välillä muutakin kuin turvameikki kasvoilla!

Tarkoituksenani oli tehdä sininen alarajaus ja siitä lähdin sitten rakentamaan muuta meikkiä. Päädyin laittamaan yläluomelle Urban Decayn paletista Tainted ja Omen sävyjä. Pinkkiä ja violettia siis! Alarajauksen tein Make Up Storen Metallic Sea meikkikynällä. Ripsissä ripsivärinä on Too Faced Better Than Sex ripsiväri.

Meikkipohja oli yllätys. Juuri kun hehkutin teille bareMineralsin ihanaa Serum meikkivoidetta, niin löysin toisenkin (ainakin näin ensituntumalta) täydelliseltä vaikuttavan meikkivoiteen! Ilmeisesti koskaan ei pitäisi kokeilla näytettä silloin kun on juuri löytänyt hyvän meikkivoiteen, mutta niinpä vain tein ja tämä on mahdollisesti jopa bareMineralsia parempi. Aika näyttää sitten kunhan olen enemmän testannut. Meikkivoiteena on siis Shiseidon Sheer & Perfect meikkivoide sävyssä 000. bareMineralsia peittävämpi, mutta kerron tästä sitten enemmän, kunhan olen enemmän ehtinyt useamman kerran testaamaan.

Poskilla MAC Face Powder In For a Treat ja Too Faced joulupaletin poskipunaa Sweet pink (Vaikka se ei nyt kuvissa oikein tulekaan esiin). Huuliin olisin halunnu käyttää vähän raikkaampaa huulipunaa, mutta käteen osuikin Too Faced Melted Peony, joten päätin pistää sen. Se ei kuitenkaan täysin sopinut meikkiin, joten päälle laitoin vielä GOSHin Light’n Shine huulikiiltoa sävyssä 07.

Mitäs tykkäätte? Minua ainakin aluksi vähän jännitti tuo sininen alarajaus, sillä se ei ole virheille silmille se imartelevin. Mutta mielestäni se kuitenkin toimii kivasti tuon luomivärin kanssa, eikä ”syö” silmän väriä 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*