Header img

The Body Shop vierailu

25/09/2015

Kerrankin Joensuussakin järjestetään jotain! Meillä oli nimittäin bloggaajailta The Body Shopilla! Itse pääsin mukana peruutuspaikalta ja vasta samana päivänä sain tiedon vapautuneesta paikasta. Sattuipa sitten kerrankin niin hyvä tuuri, että olin juuri suunnitellut tulevani Kuopiosta Joensuuhun, joten ehdin hyvin vielä tapahtumaankin. Illan aiheena oli uudet Spa of the world tuotteet, mutta tulipa minulle paljon uutta tietoa itse The Body Shopistakin.

Ilta alkoi siitä, kun myymäläpäällikkö ensin kertoi meille hieman tietoa The Body Shopista ja sen arvoista. Itse en ole koskaan tutustunut TBS:n näin hyvin, joten moni asia oli minulle uutta. TBS:n tärkeimmät arvot ovat elänkokeiden vastustaminen, reilu yhteisökauppa, itsensä arvostaminen, ihmisoikeuksien kunnioitus, planettamme puolustaminen ja eettinen kaupankäynti.
Eläinkokeethan on jo kielletty EU:ssa, mutta TBS:lla on ollut tuo periaate jo heti yrityksen perustamisesta asti. Reilulla yhteisökaupalla TBS tekee sopimuksia köyhien yhteisöjen kanssa raaka-aineiden tuottamisesta. Tarkoituksena on ostaa raaka-aineet kohtuullisella korvauksella ja samalla tukea yhteisön työllisyyttä ja kehittymistä. Kuulostaa aika hienolta.

Itsensä arvostamista TBS vahvistaa sillä, ettei se anna turhia liioiteltuja lupauksia tuotteistaan. TBS:lla on myös oma hyväntekeväisyyssäätiö The Body Shop Foundation, jolla se tukee ihmisoikeuksien toteutumista. Liikkeissä on myös vaihtelevia kampanjoita ihmisoikeuksien puolesta. TBS on panostanut myös ympäristönsuojeluun ja on tässäkin asiassa ollut ensimmäisten joukossa mukana. Käytännön esimerkkinä TBS ei käytä muovipusseja liikkeissään, vaan paperikassia jota voi muuten käyttää myös vaikka biopussina! Eettisiä periaatteista TBS noudattaa esimerkiksi tuotteiden valmistuksessa. Esimerkiksi se ei käytä lapsityövoimaa ja lupaa että työolosuhteet ovat hygieeniset ja turvalliset. En ollut tajunnutkaan miten monessa The Body Shop on mukana.

Vierailumme pääosassa oli kuitenkin The Body Shopin lisäksi tutustua uusimpaan sarjaan nimeltä Spa of the World. Spa of the Worldin ajatus on nostaa esiin vanhimmat ja arvostetuimmat kauneudenhoitorituaalit ympäri maailmaa. Tuotteiden tuoksun ja koostumuksen on tarkoitus herätellä hieman kylpylätunnelmaa. Saimmekin kaikki pienen käsihieronnan näillä uusilla tuotteilla vierailumme aikana.

Sarjassa oli monia todella mielenkiintoisia tuotteita ja ne oli jaettu kolmeen eri rituaaliin, rentouttavaan, hemmottelevaan ja elvyttävään. Tuotteita pystyi valitsemaan sen mukaan, millaista tunnelmaa sattuisi tarvitsemaan. Tuotteissa oli monia mielenkiintoisia juttuja, kuten rentouttavaan rituaaliin kuuluva Egyptian Milk & Honey bath, joka on öljyuutteita ja kasvimaitoa sisältävä jauhe. Kylpyveteen sekoitettuna siitä saa itselleen rentouttavan maitomaisen kylvyn, niinkuin Kleopatralla aikoinaan. Mielestäni aika kiva lahjaidea jollekin, varsinkin jos yhdistää saman rituaalin toiseen tuotteeseen!

Jokainen meistä sai mukaansa yhden Spa of the World tuotteen ja minä sain Hawaiian Kukui -voiteen, joka kuuluu hemmottelevaan rituaaliin.Rituaaliin kuuluu lisäksi myös Polynesia Monoi vartalo- ja hiusöljy sekä Tahitian Orchid hierontaöljy. Tuo hiusöljy tuoksui todella ihanalle!

Voide on todella täyteläinen, joten tämä on varmasti pelastus kuivalle talvi-iholle. Voiteessa on muun muassa parapähkinäöljyä, kaakaovoita, sheavoita ja tuota kukuisiemenöljyä. Tuoksu ei ole kovinkaan mieto, joten ne jotka rakastavat tuoksuja, tykästyvät varmasti tähän ja muihin sarjan tuotteisiin. Tuoksusta tulee ehkä vähän mieleen moroccanoilin tuotteet, mutta ei se kyllä ihan samanlainen ole. Jokatapauksessa tuoksu sai kovasti kehuja, kun olin voidetta laittanut.

Voide imeytyy todella nopeasti, joten tahmaista tunnetta ei tarvitse pelätä. Lisäksi voide on pakattu ihanan isoon purkkiin. Purkissa on 350ml ja itse ainakin rakastan tuollaisia isoja purkkeja. Hintakaan ei ole paha tuon kokoisesta voiteesta, sillä yhden purkin hinta on 28,90€. Purkin voi varmasti myös hyödyntää sen jälkeen kun tuotteen on käyttänyt, sopii kivasti vaikka pikkutavaroiden säilytykseen.

Spa of the world sarjassa oli todella kivoja erilaisia vartalonhoitotuotteita. Isossa purkissa oli myös paria erilaista vartalonkuorintaa sekä vartalonaamioita, jotka ainakin itseäni kiinnostivat kovasti. Kasvonaamioita on tullut käytettyä paljonkin, mutta että vartalonaamiota. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Tuotteita voi ostaa The Body Shopin omasta verkkokaupasta ja tietysti myös liikkeistä. Tuotteista on muutenkin paljon lisää tietoa verkkokaupan puolella, joten kannattaa käydä kurkkaamassa jos kiinnostuis enemmän.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*