Header img

Tamperepostaus nro. 1

07/04/2014

Huuh! Tämä viikonloppu olikin pyhitetty taas matkailulle. Juuri kun olin toipunut Tallinnan reissusta, niin perjantaina suunnattiin auton nokka kohti Tamperetta! Tampereelle oltiin menossa, koska siellä oli kosmetiikkabloggaajien miitti. Majoituttiin poikaystäväni kanssa ystäviemme luokse ja oli ihanaa nähdä heitä pitkästä aikaa.

Lauantaina suunnattiinkin sitten monien bloggaajien kanssa kohti Panimoravintola Plevnaa.

Osallistujia oli about 35 ja olin erittäin innoissani, sillä pääsin viimein tapaamaan niin monia bloggaajia, joiden blogia olen seurannut. Syötiin ensin ennen varsinaisen ohjelman alkua. Olinkin tilannut ruuaksi isoäidin lihapullat ja annos oli oikein maittava. Maistui oikein hyvälle kotiruoalle!

Syönnin jälkeen suunnattiin Plevnan Mallaskabinettiin, jossa päästiin seuraaman suunniteltua ohjelmaa.

Ensin meille siintyi Lumenen Tarja Gallacher. Hän kertoi Lumenen uutuuksista ja antoi meidän testailla ja kokeilla uusia tuotteita. Harmi, että Lumenen uusi Bright Now Visible repair sarjan kaikissa ihonhoitotuotteissa oli akrylaatteja, joten jätin niiden testaamisen muille.

Tarja Gallacher

Lumenella onkin nykyään tällaisia geelimäisiä kynsilakkoja, joita ei siis tarvitse kovettaa UV-valolla. Oli todella ihania sävyjä näissä. Kuvassa niistä vain osa:

  Lumenen jälkeen saatiin kaikki massiiviset Goodiebagit. Melkein tuntui siltä, ettei niitä jaksa edes kantaa. (No ei nyt oikeesti, kyllähän kosmetiikkaa jaksaa aina kantaa!). Lisäksi iskettiin vaihtarit pöytään! Itse pääsin eroon kaikista vaihtareistani ja sain tilalle kaikkea kivaa! (Niistä lisää 2. osassa)

 Goodiebag/Vaihtari mylläkän jälkeen saatiin Warehouselta Mikko Vainio kertomaan meille heidän hiustenhoitotuotteistaan sekä kihartimista. Warehouse tuo maahan muun muassa Tigiä! Lisäksi Mikko näytti meille miten kihartimella saa tehtyä kestävät kiharat ja …créa La Femme blogin Greencorbie toimi mallina!

Oli mukavaa kun sai myös itse kysyä Mikolta ammattilaisen vinkkejä. Itse kyselin muun muassa lämpörullista ja niiden käytöstä, sekä vinkkejä liukkaiden hiusten laittoon. Mun hiuksethan on ihan superliukkaat ja suorat, joten niitä on joskus vaikea saada pysymään kiharalla. Tässä vielä Mikon näppärästi tekemät kiharat:

Mikon jälkeen ”lavalle” astui Zuii ja edustajana oli Tiina Tyynysniemi Mirazilta.

Olen itse lukenut Zuiista joistain blogeista, mutta muuten sarja on minulle täysin tuntematon. Parasta tässä sarjassa on se, että se on täysin luonnonkosmetiikkaa, joten ei tarvitse pelätä akrylaatteja. Yksi Zuiin meikkituotteiden tärkeimmästä raaka-aineesta onkin ruusun terälehden ja me kaikki saatiinkiin ruusut.

Meikkitaiteilija meikkasi mallia sen aikaa kun Tiina puhui ja oli mukavaa nähdä meikkien käyttä käytännössä. Jokainen sai myös itse valita Zuiilta laatikosta jonkin tuotteen, jota haluaa testata. Itse valitsin laatikosta irtoposkipunan. Siitäkin tulossa lisää postauksen 2. osassa.

Miss Piggy’s Pearls blogin Salla oli yksi niistä bloggaajista, jotka halusin tavata ja istuttiinkin vierekkäin esittelyjen ajan. Olen seurannut Sallan blogia jo pitempään ja tottakai toinen ponikeräilijä aina toisen kaltaisensa haluaa tavata!

Toisella puolella sitten istui Siamese Lipstick blogin Kaisuli ja Designin’ Eyes blogin Anni. Molempia blogeja olen myöskin seuraillut ja oli kivaa tavata heitäkin! Ja siis oli kiva tavata myös heitä, joista ei ole kuvaa!! 😉

Miitin jälkeen suuntasin kasseineni taas ystävieni luokse ja tottakai heti piti levittää goodiebagin sisältö olohuoneen lattialle. Näistä siis tulossa lisää blogiin myöhemmin!

Ja koko tämän ihanan miitin olivat järjestäneet Karkkipäivä blogin Sanni ja Miten niin liikaa? -blogin Elisa. Suuren suuret kiitokset heille! Oli aivan mahtava päivä!

Oli todella antoisa lauantaipäivä! Illalla tehtiin vielä ystäviemme luona ruokaa, pelattiin aliasta ja katsottiin elokuvaa. Mukavan rento ilta vietettiin. Sunnuntaina käytiin vielä ennen lähtöä Näsinneulassa, koska harvemmin tulee ylipäätään Tampereella käytyä! Pitkän ajomatkan jälkeen oltiin viimein kotona Joensuussa.  Elviskin oli vähän ikävöinyt, sillä parkkeerasi heti illalla sänkyyn peittoni päälle:

 ps. Mulla alkoi tänään nyt kolmen viikon harjoittelu täällä Joensuussa, joten älkää hätäilkö jos postausajat venähtää 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*