Header img

Joensuun bloggaajamiitti osa 1

13/04/2014

Hei kaikki!
Täällä ollaan edelleen, vaikka tuntuukin että juoksen tukka putkella kokoajan jonnekin. Ensimmäiset 6 päivää, 11 päivän työputkesta on suoritettu ja 5 jäljellä! Tällä hetkellä olo alkaa olla jo vähän erikoinen, sillä pää ei selvästikään toimi enää täysillä (vai onko se koskaan toiminutkaa?) ja käyn hieman ylikierroksilla. Laskin siis, että kun vielä tänään käyn tekemässä iltavuoron harjoittelussa, tulee minulle tälle viikolle n. 54 tuntia töitä. En suosittele kenellekään, mutta oma valintanihan tämä oli. Halusin pääsiäisen pyhät vapaaksi.

Jokatapauksessa eilen kiiruhdin palkkatöistäni suoraan Joensuussa järjestettyyn kynsi- ja kauneusbloggaajien miittiin. Järjestäjinä olivat Annie, Misify ja Katjamaria. Pääsin taas tapaamaan uusia henkilöitä, vaikka osa olikin jo tuttuja. Jossain välissä tosin huomasin olevani paikan ainoa ”ei-kynsibloggaaja” ja tämä tulikin ilmi viimeistään kynsibloggaajille suunnatusta tietovisasta. Ei liene epäselvää, kuka sai pienimmät pisteet 😉 (Jeah, that would be me). Enhän minä voi tietää mikä on O.P.In perustajan nimi, oikeasti!? 😀 Se on muuten Suzi (tai joku sellainen), joten ainakin OPIn jotain uutta 😉

Kiireelle ja lahopäisyydelleni uskollisena, olin tottakai unohtanut kamerani kotiin. Kuvailinkin siis kännykälläni. Miitissä oli tuon tietokilpailun lisäksi järjestetty muutakin ohjelmaa. Oli muuten kiva kun oli jotain tällaista suunniteltua ohjelmaa. Siellä oli nimittin myös arvonta ja järjestäjät olivat hankkineet myös sponsoreita, joten saatiin oikein mukavat goodiebagit. Lisäksi tarkoituksena oli tehdä miittikynnet, jotka kuvaavat omaa blogia ja näistä sitten äänestettiin parhaat. Itsehän en ollut sitten pystynyt mitään lakkaa laittamaan, sillä harjoittelussani en saa lakkaa käyttää, enkä kyllä missään välissä ehtinyt kynsiä lakkailemaankaan. Mietin vaan itsekseni, että millainen lahopää menee kynsibloggaajien miittiin ilman lakkaa kynsissään? (Jeah, that would be me, again.) Mainitsemisen arvoista myös tottakai se karkkivuori, joka meitä siellä odotti sekä syötävää, joka näin töistä tulevalle oli oikein kiva juttu!

FOOOOD!

Jalkiruokaosasto

Kun oltiin saatu ohjelmat Katjamarian luona tehtyä, lähdetiin porukassa Joensuun Glitteriin. Jee! Olin kyllä innolla lähdössä, Glitter on niin ihana liike! Aina kun menen sinne, niin meinaa ain vähän lähteä lapasesta kun kaikki kimaltaa niin ihanasti!

Ymmärrättekö, mitä tarkoitan kaikella sillä kimalluksella? Kirjoittelen Glitterissä käynnistä vielä lisää myöhemmin!

Alle vielä kuvaa, kun yritin goodiebagin sisältöä kuvata kotona. Tiedättehän miten kissataloudessa käy, kun levität goodiebag tavaroita kuvattavaksi?

Miittipostauksen toinen osa tulossa myöhemmin siellä luvassa enemmän juttua Glitteristä ja Goodiebagin sisällöstä. Stay tuned…!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*