Header img

Synttäriviikko: Kallis vs Halpa

20/03/2015

Naistenlehdissä on jo pitkään ollut näitä panosta ja pihistä -artikkeleita, joissa annetaan molemmista hintaryhmistä esimerkit samankaltaisista tuotteista. Ajattelin itsekin nyt tehdä tällaista koontia blogiini. Listaan siis suosikkituotteeni kustakin kategoriasta parista eri hintaryhmästä. 1. Hintava/Panosta 2. Edullinen/Pihistä 3. Vaihtoehto. Huomautan tosin tässä vaiheessa jo, että en väitä tuotteiden olevan vastaavuuksia toisilleen, vaan koitan vain listata hintaryhmien parhaimmat. Kannattaa siis lukea kuvaus tarkkaan! Hinnat ovat suunnilleen hintoja, voivat siis vaihdella)

Tuuheuttava ripsiväri:
1. Too Faced – Better Than Sex. Yksinkertaisesti paras tähän mennessä kokeilemani ripsiväri. Paranee vain käytössä. Tekee todella tuheat ja pitkät ripset ja on myös ensimmäinen ripsiväri, joka myös taivuttaa ripsiäni kunnolla. En siis käytä ripsentaivutinta. Ainut miinus on, että välillä ihan pikkuisen karisee. (n. 22€)
2. Yves Rocher – Sexy Pulp Ultra Volume. Edullisemman hintaryhmän parhaimmistoa. Todella hyvin tuuheuttava ripsiväri ja näitä on tullut kulutettua jo monta. Ei karise edes pitkän päivän aikana! (13,90€)
3. IsaDora – Big Bold. Supertuuheuttava ripsiväri. Tekee upeat ripset, mutta valitettavasti käytön loppupuolella saattaa karista. (n. 18€)

Huulipuna:
1.MAC. Huippupigmenteillä varustetut huulipunat joista löytyy jokaiselle sopiva sävy. Koostumuksia on erilaisia ja minulla on vain kokemusta Glaze ja Cremesheen huulipunista. Koostumus on niissä ainakin ihanan liukuva. (20,50€)
2. Essence. Todella pigmenttinen koostumus ja yllätyin siitä miten hyvin nämä pysyvät huulilla. Koostumus on vähän kuivempi kuin MACin Cremesheen huulipunassa, mutta muutoin kyllä oikein hyvä. (n. 4€)
3. Make Up Store. Sävyjä löytyy jokaiselle, samoin koostumuksia. Todella hyvät pigmentit. (19€)

Meikkivoide:
1. Dior – Nude. Tähän mennessä paras meikkivoide jota olen koskaan kokeillut. Hoitava, sopivan peittävä ja kestävä. Käsittääkseni tätäkään ei enää ihan alkuperäisessä muodossaan nykyään enää saa. (53€)
2. Lumene – CC. Nyt täytyy myöntää, etten ole kokeillut kyseisen sarjan meikkivoiteita allergiani takia. Olen kuitenkin kuullut niin paljon hyvää, että uskallan suositella sarjan meikkivoiteita niille, jotka etsivät edullisempaa kosmetiikkaa meikkipussiinsa. (16,50€)
3. bareMinerals – Pure Brightening Serum meikkivoide. Tälläkin hetkellä käytössä oleva hoitava seerumimeikkivoide. Tykkään koostumuksen keveydestä, joka kuitenkin peittää mukavasti. Ainoa miinus on kestävyys, sillä meikkivoide ei oikein tykkää pysyä rasvoittuvilla ihoalueilla. (50€)

Hiekkalakka:
1. Zoya – Pixie Dust. Parhaimmat hiekkalakat ikinä! Niin paljon glitteriä, huippukoostumus ja kesto. (14€)
2. Rimmel – Sweetie Crush. Viime vuoden yksi suosikkilakka. Sopiva koostumus ja ihana väri! (6€)
3. IsaDora – Sugar Crush. Ensimmäinen hiekkalakka jota kokeilin ja olin heti myyty. Todella hyvä kestävyys ja upea kimallus. (9€)

Vedenkestävä rajauskynä:
1. Estee Lauder – Double Wear – Kestää todella hyvin ja koostumus on sopivan pehmeä. Näytekynää olen käyttänyt ja mikäli edullisimmissa ei olisi yhtä hyvää saatavilla niin varmasti ostaisin lisää. (24€)
2. Rimmel Exaggerate – Vedenkestävä ja todella pehmeä rajauskynä, käytin tätä paljon ennen kuin siirryin muihin merkkeihin. Automaattikynä, jota ei tarivtse teroittaa. Loppui päivittäisessä käytössä kuitenkin harmillisen nopeasti. (6€)
3. ArtDeco -Soft Eye Liner Waterproof 10 – Paras! Käytän päivittäin yläripsirajaan ja kestää todella hyvin eikä leviä. (10€)

Puristeluomivärit:
1. Too Faced. Tätä on turha edes miettiä. Huippupigmentit ja ihana koostumus, joka on helppo leivittää ja häivyttää! Suosikkimerkkini luomiväreissä. (Hinnat vaihtelee paljon)
2. Sleek. Edulliseksi kosmetiikaksi yllättävän hyvät pigmentit. Saatavuus on kuitenkin vähän huonompi, kun joutuu tilaamaan ulkomailta. (Paletit 10€ luokkaa)
3. Make Up Store. Huippupigmentit ja sävyjä löytyy jokaiselle. Hieman haastava häivyttää, mutta ilmeisesti koostumukseen on tulossa muutos! (Microshadow 12€)

Mistä muista tuotteista haluaisitte samanlaista panosta/pihistä listausta?

Käykäähän osallistumassa myös synttäriarvontaan tässä postauksessa:
http://dazzling-glow.blogspot.fi/2015/03/synttariviikko-arvonta.html

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*