Header img

Syksyn kosmetiikkauutuuksia

05/09/2018

Viime viikolla matkasin Helsinkiin neljäksi yöksi. Luvassa oli kaksi PR-tapahtumaa, rentoutusta ja hyvää seuraa. Ensimmäisenä tapahtumana oli ProCaren järjestämä pressipäivä, jossa esiteltiin uutuuksia eri merkeiltä. Mukana oli ihan huippuja uutuuksia, joista olin tosi innoissani. Oli ihanaa tavata pitkästä aikaa bloggaajakollegoita ja vaihtaa kuulumisia. Tarjolla oli myös mm. salaattia ja kuohuvaa juomaa. Valmistaudu siis hirmuiseen kuvapläjäykseen ja itselleni erityisesti mieleen jääneiden uutuuksien lyhyeen esittelyyn.

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Näytteille asettelut olivat aivan omaa luokkaansa tässä tapahtumassa!

Yksi mielenkiintoinen uutuus oli Eyluren irtoripsien kiinnitykseen avuksi suunniteltu ”ripsiväri”. Kyseessä on siis Blend & Care, jolla saadaan yhdistettyä omat ripset nauharipsiin, jolloin irtoripset sulautuvat luonnollisemmin lookiin. Itsehän olen käyttänyt tähän hommaan ihan tavallista ripsiväriä, mutta se tekee helposti paakkuja ripsiin ja sotkee nauharipset. Huomasin, että Blend & Care on koostumukseltaan ripsiväriä kuivempaa ja väriltään mustaa. Se ei siis sotke nauharipsiä niin helposti, jolloin niiden käyttöikä pitenee. Lisäksi Blend & Care on myös hoitava, joten omat ripset pysyy kunnossa tekoripsistä huolimatta. Ihan vielä tätä ei saa kaupoista, mutta kannattaa olla skarppina, sillä se tulee myyntiin ihan pian!

Eyluren Most Wanted sarjaan on myös tulossa pari uutuutta, joista tämä U Want It on toinen!

Toinen ihana uutuus on Real Techniquesin PowderBleu siveltimet, jotka on suunniteltu erityisesti mineraalimeikeille ja erilaisille irtopuuterituotteille. Siveltimet on ensinnäkin aivan upean näköiset ja harjakset on superpehmeät, sillä ne jäjittelevät oravan karvaa. Tuo sävy sopii niin hyvin tulevaan syksyyn! Vaikka siveltimet on suunniteltu siten, että ne toimivat parhaiten jauhemaisten meikkien kanssa, niin niitä voi tietysti käyttää myös puristemeikkien kanssa. Sain näitä myös itselleni testiin, joten kuulette varmasti myös pian käyttäjäkokemuksia. Siveltimet tulevat myyntiin syys-lokakuussa, joten näitäkin ihanuuksia saa kaupoista lähiaikoina! Odotellessa voi vilkaista mun alkuvuoden ostoksissa esiintyviä suosikkisiveltimiä Real Techniquesilta.

EcoToolsilta on myös tulossa uusia siveltimiä, kuten tuo oikean alakulman Glow Buki.

Kolmas ProCaren päivästä mieleen jäänyt juttu oli yes.to:n erilaiset stick-muotoiset ihonhoitotuotteet. Todella mielenkiintoinen innovaatio! Stick muodossa löytyi mm. kasvonaamio ja puhdistusaine. Lisäksi kiinnostusta herätti kovasti voidemainen putsari, joka on selvästi yksi tämän syksyn trendituotteista, sillä sitä löytyi muiltakin merkeiltä. Yes.to:n tuotteita voi ostaa Oletkaunis.fi verkkokaupasta sekä Sokokselta.

Stick -naamio
Stick -putsari
Voidemaisia putsareita
Voidemainen putsari kuivalle iholle

Voidemaisia putsareita oli tullut myös Natura Sibericalle. Ihan mahtavaa, että voidemaiset putsarit valtaavat alaa, sillä jäin hirmuisesti kaipaamaan NYXin voideputsaria, kun sitä ei Suomesta saa. Nyt näitä löytyy siis useammaltakin merkiltä, joten jos meikkien vaivaton puhdistus kiinnostaa, suuntaa ostoksille esimerkiksi Oletkaunis.fi -verkkokauppaan. Uutuustuotteet tulevat myyntiin tässä syksyn aikana. Natura Siberican tuotteista voit lukea lisää tästä postauksesta.

Natura Siberican voideputsarit

Itselleni ehkä suurin positiivinen yllättäjä ja uusi tuttavuus oli Curaproxin ihanat värikkäät uutuushammastahnat. Makuvaihtoehtoja oli kuusi ja koska olin iloisesti unohtanut reissultani hammasharjan ja tahnan, pääsin testaamaan hammastahnoja heti reissun päällä. Näistä tahnoista kerron vielä lisää ihan omassa postauksessaan, koska innostuin näistä ihan mielettömästi! Vai miltä teistä kuulostaa hyvänmakuinen tahna, jossa on glitteriä? Hammastahnoja on jo saatavilla Oletkaunis.fi -verkkokaupassa.

Myös Jeffree Starin meikit olivat tapahtumassa esillä

Mukaan saatiin myös paljon erilaisia uutuuksia, joista varmasti tulee olemaan vielä juttua täällä bloginkin puolella! Sain esimerkiksi ensimmäiset Jeffree Star tuotteeni: Summer Collectionin Velour Lipstick sävyssä Cherry Wet sekä makean Velour Lip Scrubin Orange Gummy Bearin tuoksuisena. Mielenkiintoista päästä kokeilemaan itse, mistä ihmiset oikein kohkaa! 🙂 Lopuksi vielä Masque Barin metallinhohtoisia uutuuksia, joita saa jo ostettua Oletkaunis.fi -verkkokaupasta.

Masque Barille on tulossa ihania metallinhohtoisia naamioita! Näitä saa jo Oletkaunis.fi verkkokaupasta.
Kultainen kangasnaamio oli yllättävän pehmeä, vaikka näyttääkin aivan paperilta.

Koko tapahtuma oli todella onnistunut ja fiilis niin ihana. Kiitokset ProCarelle sekä kaikille upeille bloggaajakollegoille mahtavasta seurasta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*