Header img

Messuviikko: Natura Siberica

18/10/2017

Tällä viikolla esittelen siis blogissa muutamia huipputuotteita, joita kannattaa I love me -messuilla käydessään bongailla. Aloitetaan ensimmäisenä luonnonkosmetiikasta, eli tällaisesta hiljattain Suomeen rantautuneesta Natura Siberica sarjasta. Natura Siberica löytyy ProCare Oy:n messuosastolta 6b48, joten siellä pääsee tutustumaan tuotteisiin ihan paikan päällä.

Natura Siberica on Venäläinen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteiden raaka-aineissa käytetään villiyrttejä Siperiasta. Merkkinä Natura Siberica on minulle ennestään tuttu. Tykkäsin kovasti merkin käsivoiteesta ja olen aikaisemmin käyttänyt myös sarjan shampoota. Siskoni on myös käyttänyt paljon Natura Siberica tuotteita ja itsekin olen niitä kyläillessä kokeillut. Sain Natura Siberican maahantuojalta testiin useita erilaisia tuotteita, joita mielenkiinnolla kokeilin. Osa Natura Siberican tuotteista on eurooppalaisen lainsäädännön mukaisesti sertifioitu ICEA-sertifikaatilla.

Testattavissa tuotteissa oli todella paljon mielenkiintoisia juttuja: shampoota, hoitoainetta, kasvojen puhdistusainetta, käsivoidetta, kasvokuorintaa sekä kasvonaamio. Koska olen jatkuvasti löytänyt uusia huipputuotteita luonnonkosmetiikan saralla, testasin näitäkin innolla. Heti ensitestauksella tuli selväksi, että nyt on kyseessä todella laadukas luonnonkosmetiikkasarja! Tykkään todella paljon tuosta Natura Siberican ilmeestä ja varsinkin tuo logo on jotenkin ihana.

Natura Siberica Volumizing & Nourishing Shampoo

Saman sarjan tuuheuttavaa hoitoainetta olen testannut joskus vuosia, vuosia sitten, mutta en kyllä muista enää mitä siitä tykkäsin. Ainakin tämän shampoon tuoksu on oikein miellyttävä ja koostumus vaahtoaa hyvin hiuksissa. Puhdistusteho on mielestäni oikein hyvä ja jättää hiukset yllättävän pehmeän tuntuiseksi. Tykkäsin! 400ml pullo on toimiva ja reilun kokoinen shampoo kestää käytössä pitkään. Hintaa Stockmannin verkkokaupassa on 8,90€*. Shampoo on ICEA Sertifioitu.

Volumizing and Nourishing Shampoo

Oblepikha Maximum Volume Conditioner -hoitoaine

Hoitoaineessa ensimmäisenä yllätti sen ihanan raikas tuoksu. En heti saanut kiinni siitä, mille se tuoksuu, mutta eräällä pesukerralla tajusin sen tuoksuvan aivan ananassorbetille! Olen kokeillut useita luonnonkosmetiikan hoitoaineita, mutta missään ei ole riittänyt tehot mun vaalennetuille hiuksille, kunnes kokeilin tätä. En ollut uskoa, kuinka sileät ja pehmeät hiukset tuli, kun käytin tätä yhdessä Natura Siberican tuuheuttavan shampoon kanssa. Erityisesti se hiusten pehmeys on jotain, mitä en ole saavuttanut "tavallisilla" hoitoaineilla. Ihan mahtavaa! 400ml hoitoaineen hinta on Stockmann.com -verkkokaupassa 7,90€*. Kerrankin hoitoaine on shampoota edullisempaa ja sehän muuten myös aina kuluu ennen shampoota.

Oblepikha Maximum Volume Conditioner

Extra-Firming Hand Cream -kiinteyttävä käsivoide

Jälleen kerran aivan mahtava tuoksu! Tykkään nimenomaan tällaisista pehmeistä ja melko miedoistakin tuoksuista, varsinkin käsivoiteissa. Koostumus on myös loistava. Imeytyy hyvin, mutta silti kosteuttaa selvästi. Riittoisa koko, joka kuitenkin menee näppärästi käsilaukkuun. Jälleen kerran, tykkään! Hintaa 75ml käsivoiteella on Stockmannin verkkokaupassa 7,90€*. Kyseinen käsivoidea on ICEA Sertifioitu. Käsivoiteet onkin nyt olleet kovassa käytössä, kun iho on alkanut kuivua viilenevän sään vuoksi.

Extra-Firming Hand Cream

Sain näiden lisäksi myös muita mielenkiintoisia ihonhoitotuotteita, joista kirjoittelen sitten lisää myöhemmin blogissa. Erityisesti minua kiinnostaa tämä syväpuhdistava kasvosaippua, jossa on aktiivihiiltä! Eikö olekin jännän näköistä?

Syväpuhdistava kasvosaippua aktiivihiilellä

Nämä testaamani tuotteet kyllä vakuuttivat minut täysin tämän sarjan laadukkuudesta. Uskomatonta, ettei ne edes maksa tuon enempää, joten hyvistä luonnonkosmetiikkatuotteista ei tarvitse edes itseään kipeäksi maksaa. Suosittelen kyllä kokeilemaan, sen verran kivoja nämä on! Jos et siis pääse hypistelemään tuotteita messuille, niin ainakin niitä voi käydä kurkkaamassa Stockmannilla tai tilata suoraan kotiin Stockmannin verkkokaupasta*.

Onko Natura Siberica sinulle tuttu sarja?

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta.
*-Affiliatelinkki, jonka kautta tehdyistä ostoista saan komissiota.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*