Header img

Messuviikko: Ziaja

20/10/2017

Tällä kertaa perehdytään messuilta löytyvään merkkiin, jolta löytyy edullisesti todella hyviä tuotteita! Kyseessähän on tietysti Ziaja. Messuilla Ziaja löytyy Face Helsingin osastolta 6b50. Ziaja on puolalainen kosmetiikkamerkki, jossa on käytettyä luonnollisia ainesosia. Merkki on perustettu jo vuonna 1989 (On, muuten aika hyvä vuosi!) ja se on myös Puolassa erittäin suosittu kosmetiikkasarja. Tuotteita ei ole hinnalla pilattu, sillä ne kaikki maksavat alle 20 euroa (ja luulenpa, että messuilla voi olla myös kivoja messutarjouksia). Esittelen tässä postauksessa muutaman oman suosikkituotteen sarjalta, joita suosittelen nappaamaan messuilta mukaan.

Ziaja Sensitive Entzyme Peeling

Entsyymikuorintoihin tutustuin silloin kun mulla alkoi iho-ongelmat ja akne. Rakeisia kuorintoja ei suositella akneiholle, joten aloitin käyttämään entsyymikuorintoja. Ziajan entsyymikuorinta on hellävaraisin entsyymikuorinta, johon olen törmännyt. Se on tuoksuton, ei tunnu iholla miltään, mutta on silti tehokas! Ihosta tulee ihanan sileä ja varsinkin nyt, kun iho uusiutuu melkoista vauhtia, tällainen entsyymikuorinta on aika välttämätön. Tykkään tykkään! 60ml entsyymikuorinnalla on hintaa 8,90€.

Natural Olive Body Lotion

Tämä vartalovoide on ollut mun suosikki jo useita vuosia. Koostumus on sopivan paksua, siten että se imeytyy nopeasti mutta myös selvästi ravitsee ihoa. Tykkään myös todella paljon kaikista Ziajan oliivi sarjan tuotteiden tuoksusta, aivan kuten tästäkin. Tuoksu on jotenkin todella raikas ja miellyttävä, eikä ollenkaan voimakas. Vartalovoide on pakattu reilun kokoiseen pumppupulloon, josta voidetta saa näppärästi sotkematta purkkia. Hintaa 400ml pumppupullolla on 8,90€.

Ziaja Sensitive misellivesi

Tämä tuote esiintyikin jo syksyn suosikeissa, mutta oli pakko ottaa se esille tässäkin postauksessa. Yksinkertaisesti paras misellivesi, mitä oon käyttänyt. Tuoksuton, hellävarainen mutta silti tehokas! Lisäksi tykkään tuosta pullon korkista, sillä sen kautta miselliveden annostelu on helppoa. Mitäpä tähän enää lisäämään! 200ml pullo on hinnaltaan 7,90€.

Face Helsinki viettääkin tänä vuonna 10-vuotisjuhlaansa. Heidän osastoltaan löytyy Ziajan lisäksi myös Denova Pro, Davines, Paese, Bielenda, Pierre René Professional ja Kent, joten kannattaa käydä vierailemassa messuosastolla! ♥

Onko sulla omia Ziaja suosikkeja, joita messuilta kannattaisi bongailla?

Postauksen tuotteet saatu testiin maahatuojalta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*