Header img

Maistiaisia

23/10/2017

Viime viikonloppu vierähti I love me -messuilla ja Instagram seuraajat pääsivätkin fiilistelemään messuja Instastoriesin puolella. Koska en ehtinyt viimeistellä tämän päivän postausta, niin ajattelin tehdä pienen kuvapostauksen siitä, mitä blogissa on luvassa lähiaikoina. Mulla on paljon postauksia luonnoksissa, koska blogi-inspiraatio on iskenyt kovasti tänä syksynä. Ihanaa, kun on taas ideoita, joista pääsen tänne blogin puolelle kirjoittelemaan.

I love me -fiilistelyä
Mielenkiintoisia tuotetestauksia

Joku varmaan jo huomasikin blogin uuden bannerin. Se on ihanan Nina Kokon käsialaa ja se on JUST sellainen kun halusinkin! Glitteriä ja kimallusta ♥. Halusin yhtenäisen bannerin blogiin ja YouTubeen, niin nyt on sekin toive toteutettu. Mitä tykkäät bannerista?

Blogissa on luvassa mm. Lushin joululanseerauksesta juttua sekä tietysti I love me -messufiilistelyjä ja hankintapostaus. Näiden tapahtumapostausten lisäksi mulla on tosi paljon mielenkiintoisia tuotteita testissä, joista myös tulossa blogiin juttua. Miltäs kuulostaa hutiostos -postaus? Alullaan on nimittäin myös postaus, jossa esittelen muutamia hutiostoja, joita on tämän vuoden aikana tullut jokunen tehtyä. Ei ihan kaikki tuotteet aina olekaan mulle sopivia.

Lushin joulujuttuja
Messuostoksia

Myös Maria Glow testaa -sarja on saamassa jatkoa ja mulla on jopa kolme videota editoitavana! Siis KOLME! Oon innostunut nyt kuvaamaan videoitakin ahkerammin, mutta blogi jatkaa silti normaalisti, enkä aio kokonaan siirtyä YouTuben puolelle. Lisäksi tasapyöreitä on tulossa blogin rekisteröityneisiin lukijoihin, joten kunhan sellaiset saadaan täyteen niin varmasti on myös jotain kiitosta lukijoille tiedossa!

Sellaisia juttuja on tuloillaan, joten pysykäähän kuulolla! ♥

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*