Header img

Syksyn 2017 suosikit

02/10/2017

Ihanaa lokakuuta sinulle! ♥ Se olisi taas syksyn suosikkien aika! Syksyllä kosmetiikkapuoli on ollut selvästi vähemmällä huomiolla, kun stressi, väsymys ja iho-ongelmat ovat taas vaivanneet. Siitä huolimatta uusia suosikkeja syntyi syksyn aikana. Pari tuotetta tosin on olleet mulla jo pidempään, mutta vasta tänä syksynä nousseet aktiivikäyttöön.

La Roche-Posay Effaclar -puhdistusgeeli

Tämä lähti mun mukaan apteekkireissulla kosmetologin suosituksesta. Ongelmallinen herkkä, allerginen, pintakuiva, akneiho on ollut melkoinen ongelma ja varsinkin nyt syksyllä iho-ongelmat on kärjistyneet taas vaihteeksi. Kosmetologi suositteli nimenomaan tätä putsaria, sillä se on hyvä herkälle, mutta kuitenkin rasvoittuvalle iholle. Olenkin tykännyt putsarista todella paljon ja se on auttanut ihoa todella paljon. Se ei kuivata ihoa ollenkaan, mutta silti on selvästi tehokas putsari. La Roche-Posayn Puhdistusgeeliä voi ostaa Apteekkituotteet.fi verkkokaupasta hintaan 13,50€. Hintakin on siis oikein kohdillaan!

Ziaja Sensitive -misellivesi*

Misellivesi palasi mun ihonhoitorutiiniin jo pidempi aika sitten ja Ziaja Sensitive misellivesi on ehdottomasti mun suosikkeja misellivesistä. Hellävarainen, tuoksuton misellivesi, joka puhdistaa tehokkaasti meikinjäämät kasvoilta. Käytän myös aamuisin puhdistuksena, koska aamuisin en tee vesipesua. Pullo on käytännöllinen ja veden annostelu on helppoa. En ole vielä tavannut tätä misellivettä voittanutta! Hintaa misellivedellä on 7,90€ Sokoksen verkkokaupassa.

Swiss Clinic skin roller*

Tästä mulla onkin tulossa blogiin ihan oma postauksensa. Mutta sanon vaan lyhyesti, että mielettömän tehokas ihonhoitoväline! Tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää aknearpia. Oon ollut ihan ällistynyt tämän mikroneulausrullan tehokkuudesta. Ehdottomasti yksi mun syksyn suosikkituotteista. Skin rolleria voi ostaa Swiss Clinicin verkkokaupasta hintaan 49€. Tästä tosiaan sitten lisää myöhemmin blogissa! 😉

MAC Pro Logwear Paint Pot – Painterly

Tämä on ollut mulla jo todella pitkään olemassa, mutta kun multa sitten loppui luomivärinpohjuste, jouduin keksimään tilalle jotain muuta. Päätin kokeilla, josko Painterly kävisi luomille pohjusteen sijasta, vaikka varsinaisesti kyseessä on pitkäkestoinen luomiväri. Mullahan on siis todella hankalat ja rasvoittuvat luomet, joissa luomiväri valuu luomivakoon kahden räpsäyksen aikana, ellei sitä ole pohjustettu kunnolla. Yleensä käytössä on ollut Too Faced Shadow Insurance tai Urban Decay Primer Potion. Kumpaakaan ei kuitenkaan ole meillä päin saatavissa, joten hätävarana otin käyttöön Painterlyn. Tämä toimikin sitten yllättävän hyvin, joten en ole edes kiirettä pitänyt pohjusteen hankinnassa. Ihan yhtä pitkää päivää ei kestä, kuin aikaisemmin käyttämäni pohjusteet, mutta tällä hetkellä riittää hyvin mun käytössä. Hintaa Paint Poteilla on Sokoksen verkkokaupassa 23,50€.

Panda’s Dream White Hand Cream*

Tämän voiteen sain jo alkuvuodesta Bearel.comista, mutta muiden käsivoiteiden takia se jäi odottelemaan vuoroaan. Korkkasin voiteen nyt syksyllä ja ihastuin heti! Tuoksu on voiteessa ihan mielettömän ihana. Sellainen mansikkainen makea, mutta silti raikas. Just mun makuun! Voide on melko paksua, mutta imeytyy hyvin, joten kädet jää ihanan pehmeiksi. Ja onhan tuo purkkikin ihan älyttömän söpö! Panda’s Dream käsivoide maksaa vain 9,90€ Bearel.com -verkkokaupassa, joten kipin kapin ostamaan!

Millaisia syksyn suosikkeja teiltä löytyy? Oliko mun suosikeissa tuttuja tuotteita?

*-tuote saatu pr-näytteenä
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*