Header img

Kauneutta röntgenkatseella + Arvonta

27/09/2017

Onko kellekään muulle koskaan tullut mieleen, miltä kosmetiikkapurkit näyttää röntgen kuvassa? Työni puolesta tämä asia tuli mulle mieleen ja luonnollisesti kiinnosti minua aika paljon. Täytyihän siitä sitten ottaa selvää! Blogissa alkaakin nyt uusi postaussarja "Kauneutta röntgenkatseella", jossa katsotaan miltä kosmetiikka ja kauneudenhoitovälineet näyttävät röntgenkuvassa. Toivottavasti te lukijat olette tästä yhtä innoissaan kuin minäkin!

Tässä ensimmäisessä postauksessa pääset arvaamaan, mitä alla olevassa röntgenkuvassa on! Ja jotta homma olisi vielä vähän jännittävämpää, niin kaikkien arvauksen lähettäneiden kesken arvotaan palkinto! Arvauksen ei edes tarvitse olla oikein, riittää kun arvaa jotain! Laita siis kommenttikenttä laulamaan.

Arvaa mitä kuvassa on! Laita vastauksesi kommenttikenttään.

Arvonta on käynnissä myös Instagramissa ja blogin Facebook -sivuilla. Jokaisessa on eri kuva, joten kannattaa ehdottomasti käydä arvaamassa myös muissa kanavissa! Samalla voittomahdollisuudet paranee, kun jokaisen kuvan arvauksesta saa yhden arvan! Sen verran vinkkiä, että kaikki kuvissa näkyvät tuotteet liittyvät jollain tavalla kauneuteen.

Palkintopaketti on huikea! Se sisältää seuraavat tuotteet:
Kaksi Lippua I love me -messuille (Kertakäynti)
Kiko Milano Extra Sculpt Volume Mascara, musta
Lierac Hydragenist SOS Balsami
Lumene Lähde kosteuttava ja raikastava kasvosuihke

Mielettömän ihana hemmottelupaketti! ♥

Palkinto toimitetaan postitse vain Suomeen, paitsi messuliput, jotka lähetetään sähköpostiin. Arvontaan on aikaa osallistua ensi viikon loppuun, eli 8.10.2017 asti. Otan henkilökohtaisesti yhteyttä voittajaan, joko sähköpostilla tai yksityisviestillä, riippuen mitä kautta voitto osuu kohdalle. Julkaisen voittajan seuraavalla viikolla myös täällä blogissa, Instagramissa ja Blogin Facebook -sivulla. Mikäli en saa viiteen päivään voittajaan yhteyttä, arvon palkinnon uudelleen.

Kommentointiohjeet:
Klikkaa "aloita keskustelu/liity mukaan keskusteluun", jolloin kommenttiruutu avautuu ja voit kirjailla terveisesi ruutuun. Sen jälkeen klikkaa "Nimi" kohtaa ja avautuu lisää ruutuja. Mikäli et halua kommentoida Facebook-tunnuksilla tai millään muullakaan tunnuksilla, niin klikkaa ruutujen alapuolelta täppä kohtaan "Kommentoin mieluummin vieraana". Tällöin sinun tarvitsee jättää vain nimimerkki ja sähköpostisi lomakkeeseen. Kommenttikentän sähköpostiosoite näkyy vain minulle.

Jos olet kirjautunut Facebookiin, niin ohjelma ehdottaa sinulle automaattisesti Facebook -tunnusta kirjautumiseen. Mikäli et halua kommentoida Facebook -tunnuksilla, niin klikkaa kommenttikentän oikeasta yläreunasta nimesi vierestä nuolta ja sieltä "kirjaudu ulos".

Saa liittyä seuraajaksi Instagramissa, Bloglovinissa, Blogit.fi -sivustolla, Facebookissa tai YouTubessa! ♥

Onnea kaikille arvontaan!

Messuliput ja Lieracin Balsami sponsoroituja tuotteita. Kiko ja Lumene itse ostamiani.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*