Header img

Messuviikko: Ohjelmatärpit

16/10/2017

Messuviikko starttaa tällä kertaa vinkeillä messuohjelman tarjonnasta. Oman kokemuksen mukaan eniten aikaa menee kierrellessä näytteilleasettajia, mutta messuilla on sen lisäksi vielä tarjolla paljon ohjelmaa. Ohjelmaan kuuluu mielenkiintoisia luentoja, demoja sekä esityksiä. Poimi tästä postauksesta ne mun suosikit!

Kuva: Messukeskus

Perjantai:

10.30-11.30 Finnish Fashion Forum: Suomalainen kuluttaja ostoksilla: Mistä ja millä perusteella ostamme vaatteita?
♥Tää ainakin kiinnostaa mua tosi paljon, eli millaisia suomalaiset ovat vaatteiden ja sisustustekstiilien kuluttajina. Koen ainakin itse olevani aika keskiverto suomalainen siinä, mitä tulee vaatteisiin.

11.30-12.00  Plaza: Halloween Makeup Demo, jonka Sara Tarnanen tekee.
♥Tässä on tosi lyhyt aika, joten olisi ihan kiva nähdä, että millaista demoa sieltä on tulossa.

15.00-15.30 Lounge: Kauneustoimittajien yhdistys 10 vuotta: Kauneuspilkut vuoden parhaille tuotesarjoille ja Kaunis teko -tunnustuksen jako.
♥Nämä olisi mielenkiintoista käydä katsomassa, kun aina silloin tällöin on yksittäisiin tuotteisiin törmännyt, jotka ovat tämän Kauneuspilkku -tunnustuksen saaneet. Mukava olisi tietää, ketkä kaikki tällaisen tunnustuksen saa tänä vuonna.

Kuva: Messukeskus

Lauantai:

11.00-11.30 Lounge: Vältä tyypillisimmät virheet ihonhoidossa ja paranna ihosi kuntoa helposti.
♥Tosi mielenkiintoinen asia, varsinkin kun on itse kamppaillut iho-ongelmien kanssa. Varmasti kuulemisen arvoinen luento. Ainakin itse haluan kuulla, onko vielä jotain juttuja, joita ei ole osannut ottaa huomioon ihonhoitorutiinissani.

12.30-13.00 Lounge: Kauneudenhoidon kuumimmat trendit.
♥Luonnollisesti tämä aihe kiinnostaa aika paljon. Katja Kokon luennolla käydään läpi probioottinen ihonhoito, fermetointi ja korealainen kauneuskonsepti. Näistä haluan kaikista kuulla lisää.

16.30-17.00 Plaza: Sheila 10-vuotisjuhlakiertueen makupaloja.
♥Viime vuonna ehdittiin nähdä pätkä Sheilan esitystä ennen Body Paintingin palkintojenjakoa ja se oli AIVAN MAHTAVA! Siispä tällä kertaa haluan ehdottomasti nähdä koko esityksen. Suosittelen kaikille!

17.00-17.30 Plaza: Helsinki Bodypainting Competition 2017, palkintojenjako.
♥Jokavuotinen perinne ystäväni kanssa, on käydä katsomassa Bodypainting SM-kisojen palkintojenjako. Tälläkään kertaa ei siis voi jättää väliin. Aika hyvin on myös aikaisemmin osattu veikata voittaja, katsotaan miten tänä vuonna käy!

Kuva: Messukeskus

Sunnuntai:

11.30-12.00 Areena: Areena puhe: FightBack – Toinen mahdollisuus
♥Pekka Hyysalo puhumassa. Ei tähän tarvitse mitään muita perusteluja, kuin että haluan kyllä kuulla, mitä hänellä on sanottavaa. Sen verran upee tyyppi!

13.30-14.00 Lounge: Arganöljy – aavikolta kansainvälisten kaunotarten peilikaappeihin.
♥Terhi Lönnbergin luennolla perehdytään Argan öljyyn, siihen mitä se on ja millaisissa oloissa sitä valmistetaan. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta!

Messuilla on niin valtavasti ohjelmaa, ettei kaikkea varmasti ehdi nähdä, mutta tässä nyt listattuna niitä minun mielestäni mielenkiintoisimpia! Poimi ihmeessä tästä postauksesta ne itsellesi sopivimmat, niin voit suunnitella myös omaa messupäivääsi. Halutessasi voit myös katsoa messuosastojen tärpit täältä ja muutaman käytännön vinkin messuille. Nähdään viikonloppuna! ♥

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*