Header img

I Love Me 2017 Kauneuden Messutärpit

09/10/2017

I love me -messut lähestyy ja perinteiseen tapaan jaan täällä blogissa parhaat tärpit messuosastoista. Listaan näissä tärpeissä siis kymmenen minua eniten kiinnostavaa kauneuden messuosastoa ja heidän tarjoukset. Jos siis suunnittelet omaa messupäivääsi, niin voit hyvin käyttää näitä tärppejä apunasi. Messuilla on toki näiden lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista. Messukäyntiä suunnitellessa, kannattaa kurkata myös messuohjelma, sillä tarjolla on mm. mielenkiintoisia luentoja. Postauksen lopussa myös muutama käytännön vinkki messuille! I love me -messut järjestetään Messukeskuksessa 20.-22.10.2017.

Vuoden 2016 messuilta

Katin Kosmetik 6e101

Osastolla pääsee kokeilemaan ilmaiseksi Mad4eyebrow kulmien täyteväriä. Ainakin minua kovasti kiinnostaa tällainen innovaatio, missä ihoa ei rikota. Mad4eyebrow kulmien täyteväri on siis kestävä kulmien väri, jossa on myös kuituja. Sopii siis loistavasti meille, jotka olemme aikoinaan nyppineet kulmakarvoja vähän turhan ahkerasti! Täytyy ehdottomasti käydä kurkkaamassa.

Punanaamio 6e91

Punanaamion osastolta löytyy maskeeraustarvikkeita sekä Mehron -tuotesarja. Glitterit on messujen ajan 2kpl/10€ ja tällaisen glitteraddiktin täytyy ehdottomasta käydä glittervalikoima tutkimassa. Lisäksi Halloween maskeerauksista kiinnostuneille, osastolla on kattava Mehron Special Effect Kit tarjoushintaan 99€ (norm. 129€), josta löytyy varmasti kaikki tarvittava Halloweenin hurjiin maskeerauksiin. Eyecatcher piilolinssitkin on messutarjouksessa 15€/pari, mikäli haluaa viimeistellä Halloween lookinsa värillisillä piilolinsseillä. Osastolla on myös monia muita tarjouksia, joten kannattaa käydä poimimassa parhaat päältä.

NYX oli viime vuonna yksi suosituimmista osastoista

LuxMe 6c69

LuxMe lanseerasi hiljattain Instant Effects tuotesarjan, joka lupaa näkyviä tuloksia vain muutamissa minuuteissa. Tähän tuotesarjaan haluan ehdottomasti käydä tutustumassa lisää. Sarjalta löytyy esimerkiksi silottava silmänympärysvoide sekä ripsiä tuuheuttava ripsiseerumi. Instant Effects -tuotteet ovat messujen ajan tarjouksessa -30% normaalihinnoista. Uutuustuotteisiin pääsee siis tutustumaan messuhinnoin.

Nordic Health Systems 7f100

NHS:ltä löytyy monia luonnonkosmetiikan huippumerkkejä kuten Lavera, Nurme, Optiat sekä Georganics. Lisäksi vielä messujen ajan osastolla on ihan mielettömän hieno messutarjous, kun kaikki tuotteet ovat -40%. Suosittelen kokeilemaan esimerkiksi Laveran Hydro Effect Serumia tai Egyptian Magic monitoimivoidetta! Vierailemisen arvoinen osasto.

Dermalogica 6e30

Dermalogican osastolla onkin tarjouksessa mun suosikkituotteeni, kun PreCleanse -puhdistusöljyn saa messuhintaan 40€ (norm. 54,60€). Itse olen puhdistusöljyä jo useamman purkin kuluttanut ja se on vain yksinkertaisesti paras. Muitakin puhdistusöljyjä olen kokeillut, mutta mikään ei ole ollut yhtä tehokas kuin Dermalogican. Vahva suositus PreCleansille. Osastolla on tarjouksessa myös supersuosittu Daily Microfoliant -kuorinta hintaan 50€ (norm. 64,50€).

Batiste rivistö viime vuoden messuilla.

Oletkaunis.fi 6e48

Monia huipputuotteita myyvä verkkokauppa räjäyttää varmasti I love me -messut, tuomalla paikalle Jeffree Starin. Itse en tästä superstarasta ole niinkään kiinnostunut, mutta tiedän, että todella monet haluavat tulla häntä tapaamaan. Jeffree on paikalla perjantaina ja lauantaina klo 14-16. Ne jotka haluavat hänet tavata, niin tuohon aikaan kannattaa olla paikalla ja sitten taas ne, jotka eivät nauti väkipaljoudesta, voivat tuohon aikaan kierrellä muita osastoja. Osastolta löytyy Jeffree Starin meikkituotteiden lisäksi monia muita huipputuotteita kuten RealTehniques, EcoTools, Batiste, Eyelure ja Natura Siberica. Paikalla kannattaa siis ehdottomasti kuitenkin käydä!

Aquis 6d21

Olinpa innoissani kun huomasin, että Aquis hiusturbaanit ja pyyhkeet on edustettuna messuilla. Mikäli Aquis on sinulle tuntematon, niin kannattaa lukea tämä postaus huipusta hiusturbaanista. Itsehän olen totaalisesti koukussa hiusturbaaneihin ja varsinkin näin pitkähiuksisena, ne helpottaa suunnattomasti hiusten kuivattamista. Messutarjouksena 50 ensimmäiselle hiusturbaanin ostajalle tulee kaupan päälle kasvojen puhdistusliina. Paikalla kannattaa siis käydä hyvissä ajoin!

Bona Valere 7q111

Signe Seebid tuotteet ovat jälleen messuilla mukana ja kyseistä osastoa ei vain voi ohittaa. Signe Seebid on siis käsin tehtyä luonnonkosmetiikkaa aivan mielettömän herkullisilla tuoksuilla. Omia suosikkeja on ehdottomasti vartalokuorinnat ja mahtava täyteläinen käsivoide. Muita tutustumisen arvoisia tuotteita on ihanat palasaippuat ja suihkemuodossa oleva kristallideodorantti. Mahtavana messutarjouksena Bona Valeren osastolla on kaikki Signe Seebid tuotteet ota 3 maksa 2. Tarjolla on myös ilmaisia käsihoitoja koko messujen ajan ja viime vuonna kävinkin tällaisessa käsihoidossa.

Onneksi tänä vuonna pääsee messuille ilman kauluria! 😀

4Dream 7h119

Boho Green Make-Up, Beauty Garden ja We Love The Planet löytyvät 4Dreamin osastolta messuilta. Tarjolla on siis useaa laadukasta luonnonkosmetiikkamerkkiä. Annan suositukset erityisesti Beauty Gardenin loistaville ihonhoitotuotteille, joista voit lukea lisää täältä. Jos taas meikit kiinnostavat enemmän, niin testasin myös Bohon ripsiväriä, josta löytyy lisää tästä ripsiväritesti -postauksesta!

Glitter by Elina K 6d90

Veikkaan, että tästä tulee mulle messujen suosikkiosasto, sillä tarjolla on yli 50 väriä kosmeettiseen käyttöön tarkoitettuja glittereitä. Erityisesti minua kiinnostaa myös kasvo- ja vartalotimantit, jotka ovat tämä syksyn uutuus. Messujen aikana osastolla on myös auki Glitter BAR, josta voi käydä hakemassa itselleen säihkyvät glitterit. Glitteriä ei voi koskaan olla liikaa!

Glittereitä oli tarjolla viime vuonnakin.

Lisäksi muutamia vinkkejä paikan päälle:
♥Ota mukaasi messualueen kartta, joita jaetaan pääsisäänkäynnillä. Kartta auttaa suunnistamaan oikeille osastoille.
♥Takki kannattaa jättää narikkaan tai autoon, sillä sisällä et tule sitä tarvitsemaan. Messuilla tulee muutenkin helposti lämmin, joten päälle kannattaa varata kevyt pitkähihainen, jonka saa tarvittaessa riisuttua.
♥Vesipullo on ehdoton messuvaruste. Kierrellessä jano voi iskeä yllättäen, joten pysyt paremmin virkeänä ja jaksat tutkia osastoja, kun nestehukka ei vaivaa.
♥Kengiksi kannattaa valita mahdollisimman mukavat kengät, sillä kävelyä on paljon luvassa.
♥Jätä kiire kotiin. Messuilla on paljon väkeä, joten liikkuminen ja osastoille pääseminen voi ajoittain olla hidasta. Kiireessä ei siis kannata messuille lähteä, niin mieli pysyy hyvänä ja ehdit varmasti nähdä haluamasi osastot.

Itse olen messuilla kiertelemässä perjantaina ja lauantaina ♥ Nähdään siis messuilla!

ps. Ensi viikolla blogissa on messuviikko, jonka aikana esittele muutamia tuotetärppejä, joita messuilta kannattaa bongailla!

Vuoden 2015 messulook

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*