Header img

Kauneutta röntgenkatseella vastaukset

11/10/2017

Ihanan vastaanoton sai mun "Kauneutta röntgenkatseella" -postaussarja. Arvontaankin tuli runsaasti osallistumisia. Kiitoksia aivan mahtavista veikkauksista! Arvontahan oli käynnissä kolmessa eri kanavassa, kun siihen pystyi osallistumaan niin täällä blogissa, Instagramissa kuin Facebookissakin. Nyt onkin aika paljastaa oikeat vastaukset ja arvonnan voittaja!

Käydään läpi ensin oikeat vastaukset, vaikka osallistumiseen sitä oikeaa vastausta ei vaadittu.

Ensimmäisenä blogissa ollut kuva:

Ja tässä normaali kuva:

Kuvassa on siis kaksi huulipunaa. Ylempi huulipuna on Avonin ja alempi Chanelin. Todella monet olivatkin tämän osanneet arvata ihan oikein!

Facebookissa ollut kuva:

Ja tässä normaali kuva:

Kuvassa on siis kaksi ripsiväriä! Tämä oli kuvista selvästi vaikein! Ylempi ripsiväri on Boho Green Makeup merkkinen Volume & Green ripsiväri ja alempi Max Factorin Masterpiece Transform ripsiväri.

Sitten vielä Instagramissa ollut kuva:

Ja normaali kuva:

Kuvassa on siis kaksi Sally Hansenin kynsilakkaa. Monet osasivat tämän arvata oikein ja olipa seassa ainakin yksi joka osasi arvata jopa merkinkin täysin oikein. Ihan mahtavaa!

Ja sitten tietysti se kaikkia kiinnostava asia, eli arvonnan voittaja! Random.org arpoi voittajaksi Instagram tunnuksen: Maria M. (Facebookista). Paljon onnea voittajalle! Voittajaan on otettu yhteyttä.

Menikö arvaukset oikein? Pian laitankin uusia kuvia näytille, joista voi taas arvailla mitä kuvissa on. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*