Header img

Pinkki päivä

13/10/2017

Alun perin mun oli tarkoitus postata aknesta (ja mun uudesta aknehoidosta) tänään. Huomasin kuitenkin, että tänään on Roosa Nauha -päivä, joten akne ei mielestäni oikein sopinut päivän teemaan. Monilla kun on tosiaan aika paljon isompia ongelmia, kuin kupliva iho. Olisin halunnut tehdä tänään ihan oman Roosa nauha -meikin, mutta koska olen ollut nyt pari päivää flunssassa, niin meikkaus ei ole ollut ensimmäisenä mielessä. Laitankin tähän nyt kuvitukseksi muutamia blogissa nähtyjä pinkkejä meikkejä. Kuvaa klikkaamalla pääset kyseisen meikin postaukseen.

Pinkki ysärifiilis -meikki

Lähes joka kahdeksas nainen sairastuu rintasyöpään ja nimenomaan varhainen havaitseminen on tärkeää hoidon kannalta. Suomessa on onneksi todella hyvä terveydenhuolto ja tehokkaita syöpähoitoja, vaikka ihan kaikkea ei voida parantaa. Roosa nauha -sivuilla on paljon tietoa tästä päivästä, syövästä, Roosa nauha -tuotteista ja siitä, miten voit osallistua. Roosa nauha -keräyksen varoilla tuetaan syöpätutkimuksia, sekä autetaan syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään.

Viime vuoden Roosa nauha -meikki.

Viime vuoden tapaan toivoisin, että kaikki tämän postauksen lukevat tutkisivat rintansa tänään. Tunnustele tuntuuko rinnassa tiiviyttä, kuhmuja tai muuta epätavallista. Katso peilistä, näkyykö ihossa muutoksia, vetäytymiä tai kuumotusta. Myös nännimuutokset, kuten vetäytyminen tai kirkas erite kannattaa huomioida. Mikäli löydät mitään huolestuttavaa, niin kannattaa käydä lääkärissä. Eihän se välttämättä mitään ole, mutta tarkistamisesta ei mitään haittaakaan ole.

Vaaleanpunaista päivää kaikille!

Aiotko osallistua Roosa nauha -päivään jollain tavalla?

Pinkki suttumeikki Elokuulta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*