Header img

Sinistä syksyyn

25/08/2010

Vihdoin on ollut aikaa tehdä taas step-by-step ohjeet tänne.
Minulla on jo pitemmän aikaa ollut hinku tehdä sininen meikki ja tänään sitten toteutin sen. Olisin halunnut siitä vielä hieman tummemman, mutta ihme kyllä 88 värin paletista ei löytynyt tarpeeksi tummaa sinistä. Kaivelinkin varastoja, mutta juuri sen väristä sinistä ei löytynyt, mitä olisin halunnut. Niinpä lopputulos onkin vaaleampi, kuin mitä alunperin suunnittelin.

Ja sitten asiaan. Tässä taas ensiksi kuva valmiista lopputuloksesta:

Aluksi pohjusta luomet meikkivoiteella tai luomivärin pohjustusvoiteella. Laita silmän sisänurkkiin valkoista kimaltelevaa luomiväriä tai valkoista meikkikynää, kuvassa merkitylle alueelle. Itse käytin Avonin Glimmerstick Luxe eyelineria, värinä pearly.

Levitä sen jälkeen sinistä luomiväriä liikkuvalle luomelle ja vähän sen ylikin. Vielä ei tarvitse olla tarkkana levityksessä, sillä myöhemmin sinistä häivytetään paremmin.

Levitä sen jälkeen valkoista kimaltelevaa tai helmiäissävyistä valkoista luomiväriä kulmaluulle ja silmän sisänurkkaa kohti. Häivytä rajaa sinisen kanssa.Itse käytin Nivean Creative eyes valkoista luomiväriä.

Valitse sitten tummempi sininen jota levitä silmän ulkonurkkaan ja jälleen häivytä valkoisen kanssa.

Lisää sen jälkeen valkoita luomiväriä vielä silmän sisänurkkaan, vältä levittämästä liian kauas silmästä.

Lisää hieman kimaltavaa mustaa väriä silmän ulkonurkkaan ja luomivakoon. Varo ettei siitä tule hallitseva väri luomella.

Levitä tummempaa sinistä luomiväriä silmän alapuolelle. Jätä kuitenkin silmän sisänurkka vielä paljaaksi.

Lisää silmän sisänurkkaan valkoista kajalia, tai sitten sitä samaa valkoista luomiväriä.

Tee mustalla eyelinerilla rajaus silmän ripsien juureen. Rajaus saa olla melko paksu ja kaartua silmän ulkonurkassa ylöspäin. Itse käytin Fräuleinin geelimäistä eyelineria.

Lisää mustalla kajalia yläripsien alapuolelle, jotta saat häivytettyä eyelinerin jättämän rajan. Lisää kajalia myös aivan alaripsien tyveen.

Sitten vielä kulmien väri ja ripsiväri ja olet valmis. Kyseisen meikin kanssa voi käyttää vaaleanpunaista luomiväriä ja vaaleata huulipunaa.

Pidä hauskaa!

ps. Tarkkasilmäiset saattoivat havaita, että hiukseni eivät ole enää vaaleat.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*