Header img

Luonnollinen kesälook

20/07/2010

Kesällä on nyt tullut lomailtua oikein urakalla. Koneella ei jaksa istua kun hellettäkin on niin hirveästi.

Kesällä raskas meikkikin tuntuu olevan liikaa, varsinkin jos menee rannalle tai joutuu hikoilemaan ulkona. Paksu meikkikerros tekee helposti kesällä finnejä ja mustapäitä, kun hiki tukkii meikin kanssa ihohuokoset. Itse pyrin kesällä olemaan käyttämättä meikkivoidetta. Illanvietto on sitten eri asia, mutta arkipäivinä meikkivoide on turha.

Kerronkin nyt, kuinka meikkaan itseni näin kesäisin. Ja tässä valitettavasti ainoa kuva meikistä, mutta kuvallisia ohjeita tähän ei ainkaan tarvitakaan!

Aluksi laitan luomille Max Factorin Mastertouch Under-eye Consealeria.Tämä siksi, ettei luomien verisuonet näy läpi. Sen jälkeen ripsiin ripsiväriä. Kannattaa käyttää suosikki ripsiväriäsi ja olla tarkkana ettei se paakkuunnu. Kulmia voi korostaa kulmakynillä ja kannattaakin, se takaa siistin lopputuloksen. Ja siinäpä se. Luonnollinen meikki, mutta ei kuitenkaan ihan meikitön naama. Halutessasi voit käyttää myös vedenkestävää ripsiväriä, esimerkiksi sateisena päivänä.

Minulle tulee kesällä myös pisamia, joten se on toinen syy meikkivoiteen välttämiselle. Pisamat kun paistaa kuitenkin läpi, ellei laita hirmuista pakkelikerrosta. Jos haluaa vähän jotain peittoa naamalleen, voi käyttää meikkipuuteria. Itse käytän meikkipuuteria tavallisen puuterin sijaan siksi, että ihoni kuivuu tavallisesta puuterista. Käytössäni on Lumenen Matte Harmony Mineraalimeikkipuuteri. Olen todennut sen oikein hyväksi. Talvella lisään sitä myös meikkivoiteen päälle, puuterin virkaa täyttämään ja hyvin on toiminut.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*