Header img

Näppärä vinkki valuville olkaimille

08/12/2016

Yksi ärsyttävimmistä ongelmista rintaliivien kanssa on valuvat olkaimet. Mulla on ainakin niin kapeat hartiat, että vaikka miten olisi hyvät rintaliivit, niin kaikissa on sama ongelma eli valuvat sangat. Erityisesti tuo häiritsee töissä, kun koko ajan joutuu korjaamaan olkaimia paikalleen. Viime kesänä sitten bongasin sokokselta pienet muoviläpyskät, jotka hoitivat ongelman kokonaan pois päiväjärjestyksestä.

Rintaliivien sankojan yhdistäjä
Valuvat olkaimet

En tiedä millä nimellä näitä virallisesti kutsutaan, mutta olipa mikä hyvänsä, niin näitä olkainklipsejä saa ostettua ainakin Tigerista, Sokokselta ja varmasti myös monista muista rintaliivejä myyvistä liikkeistä. Kyseessä on uskomattoman simppeli muoviläpyskä. Ja hintaa näillä ei kyllä ole paljoa mitään, Tigerissa tuo 3 kappaleen paketti oli muistaakseni kolmen euron pintaan ja Sokoksella Actuellen kahden kappaleen paketti taisi olla 3-4 euroa. Jos jollain on tarkempaa hintaa näistä sanoa, niin saa kertoa, en tahdo netistä ainakaan löytää. Erityisesti vinkatkaa paikkoja, joista näitä saa ostettua. Tässä postauksessa olevat klipsit on Tigerista tänä syksynä ostettu, joten sieltä ainakin saa edelleen näitä.

Rintaliivien sankaklipsit

Kilpsin käyttö on simppeliä. Rintaliivien olkaimet kannattaa laittaa ensin niin pitkäksi, kuin ne menevät, näin estää sen, ettei ne purista liikaa. Sen jälkeen, pue rintaliivit päälle ja laita rintaliivien olkaimett takaa klipsiin kiinni. Samalla saa estettyä olkaimien näkymisen painijanselkäisissä topeissa. Kaksi ongelmaa ratkaistu yhdellä iskulla! En juurikaan enää osaa edes käyttää rintaliivejä ilman tätä olkaimien yhdistäjää. Ja koska näistä on ollu mulle niin iso apu, halusin sen ehdottomasti teidän kanssa jakaa. Jospa tästä olisi apua jollekin toisellekin. Ihmettelen suuresti, etten aikaisemmin ollut näistä kuullut.

Oliko tämä sulle tuttu juttu vai ihan uusi?

Oho, taas pieni paljastus arvontapalkinnon sisällöstä! 😉

Osallistu arvontaan täällä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*