Header img

Joululahjavinkit Lushilta

12/11/2016

Joko voi aloittaa joululahjavinkkien jakamisen? Lushilla on joka vuosi ihania joulutuotteita, joista osa tulee joka vuosi uudelleen. Aina tulee myös jotain uuttakin. Sain Lushilta joulutuotteita testattavaksi ja näistä pari olikin sellaista jotka mielestäni olisivat ihan huippuja joululahjaideoita! Erityisen hyvä lahjaidea sellaiselle henkilölle, jolle on vaikea keksiä lahjaa tai ”jolla on jo kaikkea”.

Lush Vartalonhoitoaine eli Body Conditioner. Vartalonhoitoaine vastaa vähän näitä In-Shower vartalovoiteita. Vartalonhoitoaineet sisältävät luonnonöljyjä sekä -voita ja siten tekevät ihosta pehmeän. Itse valitsin Christingle vartalonhoitoaineen, joka sisältää jojobaöljyä, muru muru ja sheavoita. Tuoksussa on piparminttua ja mentholia. Itseasiassa mulle tulee tuoksusta vähän mieleen hammastahna! Tässä on myös viilentävä vaikutus, joka piristää erityisesti aamusuihkuttelijaa. Sopii niin miehille kuin naisillekin. Sukupuolineutraali suihkutuote! Vartalonhoitoaineita löytyy joulun ajan myös Snow Fairy tuoksulla! 100g vartalohoitoainepurkki on hinnaltaan 16,90€ ja isompi 225g purkki on 29,95€.

Lush Christingle Body Conditioner

Toinen tuote, joka on mielestäni myös erittäin kiva lahjaidea on huulikuorinnat. Sugar Plum Fairy -huulikuorinta sisältää mustaherukkaa ja villiappelsiinia. Kuorinnan tuoksu on ihanan makea! Kuorintaa levitetään huulille, hierotaan ja joko pyyhitään tai nuolaistaan pois. Kuorinta toimi oikein kivasti ja teki huulista pehmeät. Hintaa 25g purkilla on 11,50€ ja tästä purkista riittää pitkäksi aikaa. Ihan pieni määrä kuorinta-ainetta riittää huulten kuorimiseen. Tuote on myös vegaaninen, joten sopii hyvin lahjaksi myös vegaanille! Sugar Plum Fairy on joulunajan valikoimissa, mutta valikoimista löytyy myös Mint Julip ja Bubblegum kuorinnat.

Lush Sugar Plum Fairy Lip Scrub

Lush Sugar Plum Fairy huulikuorinta

Kolmas joululahjavinkki Lushilta on jo aiemmin blogissani esiintyneet palashampoot. Palashampoo sopii hyvin lahjaksi paljon matkustavalle tai mökillä viihtyvälle. Palashampoista voit käydä lukemassa aikaisemmasta postauksestani. Lushilta löytyy myös ihania kasvoputsareita, kuten kuvissakin esiintyvä Bûche de noël.

Lushin joulutuotteita voit tilata heidän omasta verkkokaupasta tai käydä hakemassa myymälöistä.
Toivottavasti näistä joululahjavinkeistä oli apua! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*