Header img

Pumpulilapuissakin on eroja

13/11/2015

Misellivesi! Tuo mahtava meikinpoiston innovaatio, jota olen käyttänyt jo monen monta pulloa. Mutta hiljattain tajusin, miten tärkeää myös pumpulilappu on tässä työssä. Misellivesi perustuu siihen että se imaisee itseensä meikin ja epäpuhtaudet, mutta pumpulilapun tehtävänä on imaista itseensä ne misellit meikkeineen.

Päällä Normal Clinic, alla K-menun pumpulilaput.

Löysinpä kaupasta sellaisia pumpulilappuja, ettei ne imaise itseensä mitään. Jos niihin kaataa misellivettä, niin pumpulilappu kyllä kastuu, mutta käytännössä misellivesi vaan valuu lapusta läpi ja kasvoja pyyhkiessä leviää pitkin naamaa. Toisinsanoen, meikki joka tarttuu miselliveteen leviää vain kasvoille. Tarkoituksena olisi kuitenkin poistaa se meikki siitä, eikä levittää sitä. Lisäksi laput olivat ikävän karkeita käyttää kasvoilla ja puhumattakaan silmämeikin poistamisesta.

Vasemmalla Normal Clinic, oikealla K-menu.

Kuitenkin kosmetiikassa olen itse pitäytynyt siinä, ettei ole huonoja tuotteita on vain vääriä käyttäjiä. Sillä se mikä ei toimi toisella, sopii toiselle oikein hyvin. Tällekin hutiostokselle löytyi käyttötarkoitus, jossa se pelasi vallan hyvin. Nimittäin karkea pumpulilappu toimi loistavasti kynsilakkojen poistossa. Kynsilakanpoistoaine ei imeytynyt yksistään pumpulilappuun, joten se pääsi hyvin kynnelle tehoamaan ja sopivan karkea pinta helpotti glitterisenkin kynsilakan poistoa. Siksipä minulla ei ole nyt näyttää teille, kuin lähes tyhjä paketti. Kyllä näillekin käyttöä löytyi. Kyseessä on siis Normal Clinicin pumpulilaput. Hauskasti paketin kyljessä lukee vielä ”Super Delicate” ja ”Pure&Soft”. Kyllähän se sormiin ehkä hieman pehmeämmältä tuntuu, mutta käytössä eron kyllä sitten huomaa.

Meikinpoistossa suosin edelleen siis hieman pehmeämpia ja imukykyisempiä pumpulilappuja, mutta kynsilakan poistoon nämä ovatkin sitten oikein sopivia. Tällä hetkellä käytössä on K-menun pumpulilaput ja aikaisemmin taisin olla X-tra. Molempien merkkien pumpulilaput on olleet meikinpoistoon sopivia ja edullisia. Onko teillä jotain suosikki pumpulilappumerkkejä ja miksi juuri se joku tietty merkki on ollut paras?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*