Header img

Meikki Kubiss -tuotteilla + Arvonta

15/11/2015

Joko olette kuulleet Kubiss London -meikeistä? Minulle tämä täysin tuntematon merkki tuli tutuksi, kun sain ison kasan Kubiss -tuotteita testattavaksi. Huulipunan taisin saada jo aikaisemmin jostain blogibagista, mutta muut meikit minulle lähetettiin myöhemmin. Merkki oli minulle entuudestaan tuntematon ja kyseessä on hyvin edullinen merkki. Kaikki meikkituotteet ovat hinnaltaan 3,95€ ja kynsilakat 2kpl 4,95€. Meikkituotteita testailin jo tänään, mutta kynsituotteita testaan hieman myöhemmin.

Kokeilen mielelläni aina uusia merkkejä, joten mielenkiinnolla lähdin tätäkin merkkiä kokeilemaan. Osassa tuotteista oli akrylaatteja, joten kaikkia en voinut käyttää. Siitä sainkin idean, että tämän postauksen yhteyteen järjestän arvonnan, jotta myös teillä lukijoilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan Kubissin tuotteita. Ohjeet arvontaan on postauksen lopussa.

Ripsiä ei ole taivutettu ripsientaivuttimella.

Tein siis meikin käyttäen Kubissin tuotteita. Luomivärien koostumus ja pigmenttisyys yllätti positiivisesti. Koostumus on kyllä melko kuiva, mutta pigmenttiä tulee silti kivasti, joten meikin tekeminen oli helppoa. Sävyt häivyttyi melko vähällä vaivalla ja lopputuloksesta tuli kivan pehmeä. Näin edulliseksi merkiksi siis erittäin hyvä laatu! Luomiväripaletista käytin kaikkia kolmea sävyä ja paletin sävy on no. 2.

Kubiss London Trio Eyeshadow No.2

Ripsiin laitoin Fantaseyes ripsiväriä, joka on taivuttava ripsiväri. Mielestäni ihan hyvä koostumus ja toimi hyvin, mutta itse suosin enemmän tuuheuttavia ripsivärejä. Taivutusta ripsivärillä kyllä tuli, mutta minulla onkin todella taipuisat ripset. Tykkäsin kovasti ripsivärin lopputuloksesta, aika hyvin alle 4 euron ripsiväriltä! Kubissilta löytyy myös tuuheuttava ja vedenkestävä ripsiväri.

Kubiss London Fantaseyes Curling Mascara Black

Mielenkiintoinen tuote nimeltä Clear Mascara oli myös tuotepaketissa. Mietin vähän aikaan sen tarkoitusta, mutta ilmeisesti sillä voi pohjustaa ripset, mikäli niihin haluaa vähän lisää näyttävyyttä. Tätä voi myös käyttää kulmakarvageelinä ja toimikin oikein hyvin kulmien muotoilussa. Mukana on myös Provitamiini B5, joka hoitaa niin ripsiä kuin kulmakarvojakin.

Kubiss London Clear Mascara

Huulipuna oli koostumukseltaan myös kiva. Pehmeä ja pigmenttinen. Liukui hyvin paikalleen, mutta voi olla, ettei ole kestävimmästä päästä voidemaisen koostumuksensa vuoksi. Jokatapauksessa hyväntuntuinen huulilla, eikä kuivata huulia ollenkaan. Huulipunan sävy on no. 14.

Meikkiin on käytettyä myös Kubiss Bronzer No.1 aurinkopuuteria, jossa oli myös hyvät pigmentit. Aavistuksen punertava sävy, mutta häivyttyi hyvin eikä jäänyt kasvoille mitenkään oranssiksi. Meikkipohjana Jane Ireadle BB-voide, kulmissa Lumenen kulmakynä, poskissa Make Up Storen Goddess ja rajaukset tehty Sensai Linerila sekä ArtDecon Soft Eyelinerilla. Kaikki muut tuotteet meikissä on Kubiss London tuotteita.

Kubiss huulipuna No. 14

Kaikenkaikkiaan olen yllättynyt siitä, miten hyviä nämä näinkin edulliset tuotteet ovat. Erityisesti ripsiväri sekä luomivärit olivat mieleeni. Kubissin tuotteita myyvät paikat löydät tästä linkistä, joten voit itsekin käydä kurkkimassa mistä näitä saa ostettua. Ja mikäli paikkakunnalta ei löydy jälleenmyyjää, niin kauneutta.com verkkokaupasta voi myös ostaa Kubiss Londonin meikkejä kotiin asti.

Kubiss arvonta!
Palkintona Kubiss tuotteita:
Natural Matt Foundation No.2 Candle-Light -meikkivoide
Concealer No. 1 Light -peitepuikko
Trio Eyeshadow No.4. -luomiväripaletti
Concealer Light Reflecting 01 -Light -peiteväri
Mesmereyes waterproof  Black – ripsiväri
Face Powder No 2. Candle – Puuteri

Kubiss arvontapalkinto

Osallistumisohjeet:
1. Sinun tulee olla blogini lukija Bloggerissa, bloglovinissa tai facebookissa. Myös uudet lukijat lasketaan mukaan. Kerro siis mitä kautta seuraat ja millä nimimerkillä.
2. Osallistu kommentoimalla tähän postaukseen mitä Kubiss -tuotetta haluaisit erityisesti kokeilla?
3. Ilmoita myös sähköpostiosoite, jotta saan osoitetietosi mahdollisen voiton sattuessa kohdallesi.
4. Arvonta päättyy 21.11.2015 klo 24.00. Ja voittaja ilmoitetaan blogissa 22.11.2015
5. Odotan vastausta voittajalta viikon verran, jonka jälkeen arvon palkinnon uudestaan.
6. Postitan palkinnon vain Suomeen.

Onnea kaikille arvontaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*