Header img

#Jyväskylämiitti

16/07/2015

Olipa upeeta päästä osallistumaan viime lauantaina järjestettyyn kosmetiikkabloggaajien Jyväskylämiittiin. Tein ihan videopostauksen miitistä ja goodiebagin sisällöstä! Lisää asiaa miitistä on kuitenkin vielä tässä postauksessa, sillä kaikkea en muistanut videolla mainita.

Aamulla juna-asemalle minua tuli vastaan Kynsipöllö kosmetiikkapuussa -blogin Hanna ja Minun elämä -blogista Ziiruska. Melko nopeasti joukkoon liittyi myös Miss Aria -blogin Taru ja Sinistä Pintaa -blogin Hellin. Porukalla pyörittiin hetki kaupungilla ja mentiin sitten Amarilloon syömään ja oli jopa niin hyvä sää, että syötiin terassilla.

Itse miitissä ensimmäisenä saatiin valita paikat. Itse bongasin heti pöydältä söpön pupukortin ja halusin tietysti pupun kohdalle istumaan. Pupu oli Harjun Paperin pahvinen kortti, josta sai askarreltua itselleen maskotin! Jokaisella oli siis oma maskotti miitin ajan! Hirmu suloisia eläimiä!
 

Mun oma maskotti!

 

Kaikkien maskotit yhdessä koossa!

Miitti pidettiin siis Sokos Hotel Alexandrassa, josta meille oli varattu kokoushuone. Hotelli tarjosi meille myös skumpat ja järjestäjät olivat hankkineet namuja kaikkien syötäväksi. Miitissä päästiin kuuntelemaan valokuvausohjeita, tekemään Omstart -yrityksen pisteellä kierrätyskoruja, lahjoittamaan rahaa Saimaan Norpalle, käymään Marinan käsihoidossa sekä saatiin kampaukset Glitterin hiuspisteeltä.

Näin upeita koruja saatiin aikaiseksi!

 

Glitterin hiuspiste ja kampauksia

Miitin jälkeen päästiin syömään hotellin vieressä olevaan Fransmanniin ja pisteet siitä, että niinkin isolla porukalla mahduttiin sisään, vaikka jono keittiöön olikin yli 40 minuuttia. Syötiin pikaisesti, sillä minun piti ehtiä kahdeksalta lähtevään junaan. Juna-asemalla sain kuitenkin kokea pienen järkytyksen, kun olinkin epähuomiossa ostanut loput sunnuntai-illalle, eikä lauantaina enää siihen aikaan yksikään juna lähtenyt kotiin päin. En taas tajua, miten onnistuin sillälailla mokaamaan, mutta pakko kyllä myöntää, ettei harmittanut yhtään jatkaa iltaa muiden bloggaajien kanssa! Ihana Helena majoitti minut parin muun bloggaajan kanssa ja höpöteltiinkin sitten koko ilta kosmetiikasta, bloggaamisesta ja kaikesta mahdollisesta! Seuraavana aamuna sitten sain vaihdettua lipun ensimmäiseen junaan, jolla kotimatka sitten pääsi alkamaan.

Sponsorilahjat ja aamun juna oli tottakai vähän myöhässä!

Miitin upeat sponsorit lahjoittivat isot kassilliset tavaraa, joten piti ihan soittaa kyyti juna-asemalta kotiin, koska en pyörällä olisi saanut tavaroita kotiin vietyä. Tuossa videolla käyn läpi tarkemmin mitä kassi sisälsi. Teen vielä myöhemmin postauksen vaihtareista ja ostoksista, joita tuli muutama tehtyä miitissä.

 

Sponsorit

Bona Valere halusi myös antaa teille lukijoille -20% alennuskoodin verkkokauppaan. Alennuskoodi on Suvi2015 ja se on voimassa 31.8.2015 asti! Kannattaa hyödyntää hyvä ale ja käydä shoppaamassa itselleen luonnonkosmetiikkaa! Alennus koskee vain normaalihintaisia tuotteita.

Ihanan miitin järjestäjinä toimivat Piece of Panda -blogin Panda, Elämää smykkinä -blogin Smykkityttö, Dixi -blogin Helena sekä Dioriina -blogin Marina.

Muita osallistujia:
Magicbunny
Coral Shadow
Siniviuhka
My Personal Galaxy
Kahvia ja kosmetiikkaa
Beauty Highlights

Kiitos järjestäjille ja kaikille mukana olleille! Oli todella ihanaa ja toivottavasti nähdään pian taas uudestaan! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*