Header img

Kullanhohtoinen meikki

13/05/2010

Kullanväriset meikit ovat nyt in. Kullanväriset meikit sopivat myös hyvin vihreille silmille, sillä ruskean eri sävyt korostavat vihreitä silmiä. Seuraavaksi minulla onkin ohjeistus oikein kullanhohotoiseen meikkiin. Nyt kun sain vihdoin korjattua murtuneet luomivärit, pääsen tekemään niillä todella hohtavan kultaisen meikin. Meikki on sopiva vaikka kesäiselle terassireissulle. Ilta-aurinko saa meikin kimaltamaan ja näyttämään parhaat puolensa. Mutta nyt asiaan, ennen kuin menee liian runolliseksi.

Tässä ensin kuva valmiista lopputuloksesta:

Pohjusta ensin luomesi voidemaisella luomivärillä. Itse käytin Fräuleinin kullanväristä voidemaista eyeliner/luomiväriä.Tämä auttaa meikkiä pysymään hyvin luomilla ja samalla antaa luomivärille mukavan pohjavärin. Levitä voidemainen luomiväri aina sormella, sillä siveltimellä jälki jää helposti epätasaiseksi ja liian paksuksi.

Sen jälkeen lisää kullan väristä kimaltavaa luomiväriä. Itse käytin Wet ’n Wildin Mega eyes luomiväri trioa, väriltään Midnight Magic. Laita luomiväriä koko liikkuvalle luomelle ja myös lähemmäs kulmakarvoja.

Sen jälkeen lisää luomen keskelle vaaleampaa kimaltavaa luomiväriä. Käytin samasta luomiväripaletista vaaleaa sävyä.

Tämän jälkeen ota mattaa tummanrusekaa luomiväriä ja tee korostus V:n muotoon luomen ulkonurkkaan. Jatka väriä myös liikkuvan luomen yläpuolelta kohti silmän sisänurkkaa ja häivytä hyvin. Itse käytin Fräuleinin 88 värin paletista tummanruskeaa luomiväriä.

Lisää nestemäistä kullanväristä eyelineria silmän alaluomelle. Itse käytin Avonin Color Trend nestemäistä luomiväriä. Laita myös vaaleaa helmiäishohtoista luomiväriä kulmaluulle ja häivytä raja.

Sen jälkeen tehdään rajaus. Kuten ylemmästä kuvasta näkyy, silmä näyttää aika paljaalta ilman rajausta. Tee rajaus silmän yläripsien rajaan. Itse käytin Fräuleinin voidemaista eyelineria.

Sen jälkeen vain ripsiväri ja kulmakynä. Niin silmät ovat valmiit. Olen nyt ostanut vihdoin Max Factorin False Lash Effect Ripsivärin. Se maksoi  13,50€ Anttilassa. Olen kyllä siihen aika tyytyväinen, vaikka ei ero aikaisempaan ripsiväriin ole kovinkaan suuri.

Jotta kultainen meikki olisi koko kasvoilla täydellinen. Lisää poskiin vielä kuultavaa poskipunaa. Itselläni ei vielä ollut, joten käytin samaa kultaista luomiväriä kuin silmissä ja hieman oranssia luomiväriä. Toimivat yhtä hyvin kuin mikä tahansa poskipunakin. Huulille laitoin vielä kullanhohtoista huulipunaa, joka on Avonin Ultra Colour Rich huulipunaa, väriltään Blonde Ambition. Ja niin meikki on valmis. Onhan se aika kultainen, mutta niinhän sen pitääkin.
Pidä Hauskaa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*