Header img

Glowta kesää varten!

11/05/2012

Ensinnäkin olen ollut hirvittävän laiska päivittämään blogia viimeaikoina, siitä siis syvät pahoittelut. Mutta nyt sadepäivän kunniaksi päätin päivitellä blogiin uusimpia hankintojani, jotka olen hankkinut vähän jo kesää ajatellen!

Vasemmalta lähtien, ensimmäisenä on IsaDoran Glow Stick, sävy 09 Gold Vanilla. Voidemainen korostusväri on ihana lisä kesämeikkiin. Sitä voi käyttää poskipäille tai vaikka kulmaluulle ja saada kasvoille kivaa hehkua!

Seuraavan on Make Up Storen Wonder Powder mineraalipuuteri. Valitsin sävyksi Kalahari, joka on hieman tummempi sävy. Mineraalipohjat ovat kesää ajatellen minulle todella hyviä, sillä ne eivät ole ihan niin peittäviä. Pisamien takia en tykkää käyttää meikkivoiteita, koska pisamat ei niillä kuitenkaan peity. Mineraalipuuterit ovat myös kevyet käyttää kesällä, joten raskaan meikkitunteen voi unohtaa! Puuteri myös heijastaa valoa, joten tätä kasvoille sutimalla saa kasvoille kivaa tervettä loistoa! Kabuki-harja on ostettu Dimorasta ja se on vuohenkarvaa.

Sitten kuvassa on myös Clarinsin mineraalimeikkipaletti. Eye Quartet Mineral Palette 07 tuli markkinoille jo ennen joulua ja siitä asti olen sitä halunnut. Paletissa on kolme mineraaliluomiväriä, joilla saa tehtyä ihanan iltameikin. Lisäksi siinä on voidemaista kimallekorostusväriä, jolla saa lisättyä hieman glitteriä iltamenoihin!

Ja lopuksi vielä Make Up Storen jokapaikan luomiväri sävyltään Muffin. Käy niin koko luomelle kuin korostusväriksi. Kyseinen sävy on myös hieman hohtava, mutta ei kuitenkaan loista tökerösti kasvoilla. Käytä kulmaluulle tai poskipäille! 🙂

Yritän taas jatkossa olla ahkerampi kirjoittelemaan, mutta loppukokeet lähestyy koulussa! Enää kaksi viikkoa koulua ja sitten sitä ollaan valmistuneita Meikkaaja-maskeeraajia! Uskomatonta miten nopeasti aika on mennyt!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*