Header img

Kesätaukoa vietetty

05/07/2012

Nyt onkin sitten vietetty kunnon tauko bloggaamisesta. Ehkä koulun jälkeen oli sen verran puhki, että piti jättää bloggailu sivummalle.
Meikkaaja-maskeeraajan paperit jokatapauksessa sain ja olin todistukseen oikein tyytyväinen 🙂 Loppukokeetkin meni ihan ok, vaikka pari koetta meni pilalle sen takia että ajatukset olivat hieman muualla. Laittelen kuvia loppukokeista seuraavaan postaukseen. Paluu Itä-Suomeenkin on tehty. Nyt kuitenkin ajankohtaisempaan asiaan. Nimittäin aurinkovoiteisiin!

Uskomatonta, että jopa MINÄ onnistuin polttamaan itseni. Tein siis pahimman amatöörivirheen ja laitoin sk20 suojavoidetta aamupäivästä ja seisoa törötin neljä tuntia suorassa auringonpaisteessa. Tässäpä sitten todistetta tuhoista:

 

Kyllä, se oli kipeä. Tällä hetkellä on enää tuo punaisin kohta jäljellä ja siinäkin näköjään alkaa iho pikkuhiljaa kuoritumaan. Korvaan en muistanut laittaa koko rasvaa, eli se oli melkoisen punainen myös. Eli käyttäkäähän ihmiset aurinkovoidetta!

Itse kävin samantien ostamassa itselleni Hawaiian Tropic aurinkorasvoja. Kasvoille ja vartalolle oma ja molemmista spf30. Tykkään kyseisitä rasvoista, sillä ne tuoksuvat hyvälle, mutta eivät liian voimakkaasti. Koostumus on myös oikein kiva ja imeytyy todella hyvin. Alla kuva kyseisistä purnukoista.

Kasvoille kannattaa ostaa oma rasva, sillä nuo vartalorasvat tukkii takuuvarmasti ihohuokoset! 🙂 Muistakaa laittaa rasvaa erityisesti korviin, nenään ja poskipäille, sillä nämä kohdat palavat herkimmin.

Aurinkorikasta kesää kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*