Header img

Essence – edulliset mattahuulet

19/01/2017

Essence on merkki, joka ylättää joka kerta hinnallaan. Voiko nämä todella olla näin edullisia? Monet tuotteista on vieläpä oikeasti hyviäkin, vaikka toki sekaan mahtuu niitä vähemmän toimivia yksilöitä. Blogissa jo aiemmin esitelty Essencen vedenkestävä kajal, on edelleen minulla päivittäisessä käytössä, sillä se on yksinkertaisesti niin hyvä. Tällä kertaa esittelyssä olisikin parikin vaihtoehtoa Essenceltä, jotka sain pr-toimistolta testaukseen. Mattahuulet sopii hyvin juhlameikkiin tai vaikkapa kevään vanhojen tansseihin.

essence, kokemuksia
Essence – matt matt matt longlasting lipgloss
halpa, kosmetiikka

Mielestäni huulilakoilla saa todella näppärästi intensiiviset mattahuulet ja Essenceltäkin löytyy tällaiset ”mattahuulikiillot”. Miksi se muuten on MATTA-KIILTO? Eikös mattaisuus ja kiiltävyys vähän niinkuin kumoa toisensa? Jokatapauksessa, kyseessä on mattaisen pinnan jättävä huulilakka, eli Essence Matt matt matt longlasting lipgloss. Huulilakoissa on mielenkiintoinen aplikaattori, sillä se on muodoltaan keihäänkärjen muotoinen. Se ei myöskään ole kovinkaan joustava, mikä helpottaa tarkan jäljen tekemistä huulille. Huulilakoista jää kiva pinta huulille ja värisävytkin on upeita. Sain testaukseen kaksi sävyä. Tummempi on sävyltään 03 Girl of today ja vaaleampi on 01 La vie est belle. Henkilökohtaisesti tykkään todella paljon tuosta Girl of today sävystä.

Koostumukseltaan huuliväri on kermaista ja sitä saattaa helposti lipsahtaa hieman huulille liikaakin. Se ei kuitenkaan kuivata huulia mattaisesta koostumuksesta huolimattaan. Ylimääräisen värin voi tarvittaessa painaa esimerkiksi paperiin, jolloin lopputuloksesta saa tasaisemman. Tuoksu on melko voimakas ja siitä tulee minulle mieleen tiramisu. Mielestäni hyvin kahvimainen tuoksu. Hintaa huulilakoilla on Pretty.fi verkkokaupassa* 2,89€. Käsittääkseni Essencet ovat samanhintaisia riippumatta siitä, mistä ne ostaa.

essence, swtach

 

essence, huulipuna
Essence Matt matt matt Lipstick

Voidemaisten huulivärien lisäksi Essenceltä löytyy myös mattaisia huulipunia. Essencen huulipunat olikin ensimmäisiä tuotteita, joita merkiltä aikoinaan kokeilin. Essence matt matt matt huulipunat toimivat mielestäni oikein hyvin. Pigmenttiä on mukavasti ja koostumuskin on mattahuulipunaksi melko kevyt. Toki koostumus on hieman kuivempi kuin normaalissa huulipunassa. Kestävyys oli myöskin hyvää luokkaa. Aiemmin mainittu huulilakka tuntui kuitenkin kosteuttavammalta ja jätti peittävämmän pinnan, kuin huulipunat, joten itse pidin niistä enemmän. Toisaalta olen aina ollut enemmän huulikiiltojen, kuin huulipunien käyttäjä.

Mattahuulipunista on olemassa ainakin seitsemän eri sävyä. Minulla testattavana oli niistä kaksi 02 Perfect Match ja 07 Purple Power. Molemmat sävyt oli mieleeni ja Perfect Match on hyvin trendikäs rusehtava nude. Huulipunien hylsyt ovat kiiltävän metallin värisiä ja niissä on mattapintaiset korkit. Jotenkin tykästyin kovasti tuohon huulipunan ulkonäköön. Huulipunien tuoksu on miellyttävän marjainen ja hintaa näillä on Pretty.fi verkkokaupassa* myöskin 2,89€. Essencen tuotteita voi ostaa myös Joensuussa esimerkiksi Carlsonilta ja ympäri suomen myös Tokmanneista. Ja mitä nyt itse olen Essencen hyllyllä pyörinyt, niin kyllä siellä aikamoinen kuhina käy jatkuvasti. Selvästi merkin hyvä hinta-laatusuhde kelpaa myös muille.

hyvä, halpa, huulipuna
Essence Matt matt matt huulipuna
mattahuulipuna
Essence Matt matt matt 07 Purple Power

Mikä sävy on sinun suosikki?

*-affiliate linkki.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*