Header img

Suosikkiblogit

21/01/2017

Blogeja on nykyään ihan hirmuinen määrä ja minunkin lukulistalta löytyy useita blogeja. Nykyään luen blogeja paljon kännykällä, esimerkiksi jos joudun odottelemaan jotain tai minulla sattuu muuten vain olemaan hieman ylimääräistä aikaa. Blogeista saan inspiraatiota omiin kirjoituksiin ja tietysti myös paljon tietoa kosmetiikasta. Halusin esitellä teille nyt omat kolme suosikkiblogiani, joita seuraan säännöllisesti. Blogit eivät ole missään järjestyksessä mainittu ja ehkäpä nämä onkin teille jo tuttuja.

Kuva: Pixapay / PublicDomainPictures

Ostolakossa
Luin paljon pienempiä blogeja bloggaamisen alkutaipaleellani, Virven Ostolakossa -blogi oli kuitenkin ensimmäinen iso blogi jota aloin seuraamaan. Virve osaa kirjoittaa mielettömän hyvin mielenkiintoisesti kosmetiikasta ja intohimo kosmetiikkaan näkyy kaikissa teksteissä. Olen oppinut todella paljon kosmetiikasta ja sen ainesosista Virven blogista. Suosittelen lämpimästi kaikille niille, jotka haluavat lukea tuotearvosteluja ja syvempää tietoa kosmetiikasta.

Dixi
Helenan Dixi blogi on hyvänmielen blogi, jossa pääasiassa on tuotearvostelut ja testaukset. Kuvat on uskomattoman hyvälaatuisia ja ulkoasu on erityisesti mieleeni. Blogista saa hyviä tuotevinkkejä, sillä käytetään aika samantyylisiä tuotteita Helenan kanssa. Helenan blogin pohjalta on tullut moniakin asioita ostettua ja tietyllä tapaa Dixi -blogista saan usein inspiraatiota omiin postauksiini. Hienoja postausideoita upeasti toteutettuna. Raikas ja mielenkiintoinen blogi, jota suosittelen kaikille kosmetiikkaintoilijoille.

Mizz Annie
Ei varsinaisesti blogi, mutta Youtube kanava. Jos haluat meikkausinspiraatiota, niin Annien kanava on se mitä kannattaa katsoa. En varmasti itse tekisi videoita, jos en seuraisi Annien videoita. Videoita katsoessa tulee aina itselle hirmuinen inspis tehdä itsekin videoita. Annielta löytyy myös luovuutta ihan mielettömästi, joten paljon tulee myös inspiraatiota sitä kautta. Supertaitava meikkaaja ja suosittelen kaikille, joita kiinnostaa meikit ja meikkaus!

Kuva: Pixapay / JESHOOTS

Toki näiden lisäksi seuraan todella paljon muitakin blogeja, erityisesti kosmetiikkablogeja seurailen päivittäin. Toivoisinkin, että minulla olisi enemmän aikaa lukea, sillä lukulistalla on niin monia mielenkiintoisia blogeja. Muita seuraamiani blogeja voitte käydä katsomassa Bloglovin'in lukulistaltani. Suurin osa onkin kosmetiikkablogeja. Myös bloggerissa on vanha lukulistani, mutta siellä ei ole tullut enää bloggerin uudistuksen jälkeen oikein käytyä.

Luetteko te pääasiassa tietyn aihepiirin blogeja vai laajasti kaikenlaisia?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*