Header img

EcoTools – Helppoa siveltimien pesua

12/06/2017

AAAAH! Jes! Nyt tulee sellanen tuote, joka sai mun silmät suurentumaan lautasiksi, kun sain nämä pr-postina. Kaikkihan varmasti tietää kasvojen puhdistuspyyhkeet, joilla meikin voi pikaisesti pesaista pois. Tiesittekö, että samantyyppisiä pyyhkeitä on myös siveltimille? Kyseessä on EcoToolsin meikkisiveltimien puhdistuspyyhkeet. Tällaiselle laiskalle putsaajalle nuo Makeup Brush Cleansing Cloths -pyyhkeet on ihan ehdottomia. Huomaa myös otsikkokuvan salamatkustaja Leppis, joka tuli ilostuttamaan kuvaushetkeä.

ecotools, silvellinten pesu, pesupyyhkeet, puhdistusliinat, siveltimille
Ecotools Makeup Brush Cleansing Cloths

Pyyhkeet on pakattu samantyyppiseen pakkaukseen kuin normaalit kosteuspyyhkeetkin, tarran alta aukeaa luukku, josta pyyhkeitä saa otettua ja suuaukon saa suljettua samaisella tarralla. Pyyhkeet on siis valmiiksi kostutettu ja kunhan paketin sulkee huolellisesti, niin ne myös pysyvät kosteina ja käyttövalmiina. Et tarvitse pyyhkeen lisäksi mitään muuta siveltimien pikaputsaukseen. Pakkauksessa on 25 pyyhettä ja se maksaa 9,50€ oletkaunis.fi -verkkokaupassa*. EcoToolsin tuotteita myy myös esimerkiksi Sokos, joten siellä kannattaa pitää silmät auki puhdistuspyyhkeiden varalta.

meikkisiveltimien puhdistus, puhdistuspyyhe, sivellinten pesu, pesupyyhe

Pyyhkeen käyttö on simppeliä. Ota liina kämmeneen ja pyörittele siveltimen harjaksia pyyhkeessä, kunnes sivellin on puhdas. Sen jälkeen siveltimen annetaan kuivua 1-3 minuuttia ja se on taas käyttövalmis. Liinoista ei jää siveltimiin mitään jäämiä. Paketissa suositellaan siveltimen kuivaamista lappeellaan, mikä on tottakai ykkössääntö, mutta mielestäni pyyhkeet eivät olleet niin kosteita, että olisi ollut vaaraa kosteuden valumisesta harjasten tyveen. Pyyhkeellä voi puhdistaa useita siveltimiä kerrallaan ja yllätyin sen putsaustehosta. Meikkivoidesivellintä en näillä lähtisi pesemään, mutta puuterisivellin ja luomivärisiveltimet puhdistui hienosti!

meikkisivellinten puhdistus, sivellinpesu, kokemuksia, ecotools

Enpä ole vähään aikaan innostunut näin kovasti, kun näistä pyyhkeistä! Siveltimethän olisi hyvä pestä vähintään kerran viikossa, silloin kun niitä käyttää vain itselleen. Mun meikkisiveltimien pesuoperaatiot helpottui just huomattavasti, kun ne kerran-pari käytetyt luomivärisiveltimet voi pyöräyttää liinassa, eikä tarvitse vesipestä! Näähän on myös tosi käteviä ottaa mukaan matkalle ja itse otan varmasti jatkossa mukaan myös meikkikeikoille! On sitten aina puhtaat ja käyttövalmiit siveltimet meikkipussissa.

Miten sinä putsaat meikkisiveltimesi?

Puhdistuspyyhkeet saatu testiin pr-toimiston kautta, siveltimet hankittu itse.
*Affiliatelinkki, jonka kautta tehdyistä ostoista saan komissiota

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*