Header img

Colossal sai haastajan

02/10/2011

Vihdoin Maybelinen Volum’ express Colossal on saanut haastajan. Olen jo pidemmän aikaa yrittänyt löytää colossalin tilalle toista ripsiväriä. Kahdesta syystä:
1)Olen  käyttänyt colossalia niin monta vuotta, etten enää muista milloin aloitin.
2)Ripsivärillä on tapana karista päivän mittaan.

Nyt kuitenkin IsaDora on tehnyt niin hyvän ripsivärin, että se yltää Colossalin tasolle. Ripsiväri on IsaDoran Big Bold mascara, ja suosittelen sitä kaikille jotka haluaa massiivista tuuheutta ripsiinsä. Lisäksi IsaDoran ripsivärissä kestävyys on parempi kuin Colossalissa. Se ei karise! Bonuksena päälle, ripsiväri on hajusteeton ja hypo-allergeeninen, eli se sopii myös herkkäsilmäisille. Hinta on Colossalin kanssa samoissa 15 euron hujakoilla, joten kokeilemisen arvoista, jos on Colossalista aikasemmin tykännyt.

Alla kuva Big Boldista yhdessä Colossalin kanssa.

Kuva Big Bold mascarasta silmäripsissä. (Ja makrokuvia en kyllä enää jatkossa silmästäni ota!)
Lisäksi täytyy hehkuttaa kivaa löytöä jonka tein Sokoksen 3+1 päiviltä. Nimittäin Clarins uudistaa luomivärikvartettinsa, joten entiset kvartetit oli laitettu pilkkahintaan myyntiin. Ostin siis Clarinsin nudesävyisen luomivärikvartetin, jolle jäi hintaa 15 euroa! (Normaalistihan kyseinen kvartetti maksaa 44,90€). Tässäpä kuva kyseisestä luomiväripaletista:
Sellaiset terveiset tällä kertaa! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*