Header img

Cocopandan Black Week

22/11/2018

Black Friday lähestyy ja monet verkkokaupat on ottaneet Black Fridaysta kaiken ilon irti ja pitävät sivuillaan koko viikon huikeita tarjouksia. Meille ostajillehan tämä tietysti sopii oikein mainiosti, varsinkin kun joululahjojakin täytyy pikkuhiljaa alkaa katsoa.

Nyx Lip Lingeriet ovat myös tarjouksessa. Kuva: Cocopanda.fi

Tänään kurkataan Cocopandan Black Week tarjouksiin ja huomenna sitten teen myös muiden verkkokauppojen koosteen Black Fridaysta. Cocopandalla on koko viikon ollut joka päivä vaihtuvia tarjouksia, sekä sen lisäksi lähes koko valikoima vähintään -25% normaalihinnoista. Cocopanda on tunnettu hyvistä tarjouksistaan, joten joka päivä kannattaa kyllä käydä kurkkaamassa päivän tarjous. Tänään torstaina huulikiillot ja huulipunat on jopa -50%.

Alennuksesta kannattaan bongailla erityisesti NYX:n huulituotteita, nyt super edullisesti. Omia suosikkeja on Butter Glossit*, jotka on ihania kiiltoja, joissa on sopivasti pigmenttiä. Erityisesti tuo Éclair on mun suosikkisävy!

Nyx Butter Gloss Éclair Kuva: Cocopanda.fi

Lisäksi tänään torstaina hiustenhoitotuotteet on jopa -70% ja tässä myös muutamia omia suosikkeja hiustuotteista:

Esimerkiksi Fanolan blondattujen hiusten ”No Yellow” kulttishampoo* on hyvässä tarjouksessa! Samoin Tigin Bed Head Masterpiece* hiuslakka!

Fanola No Yellow Shampoo Kuva: Cocopanda.fi

Erikoistarjouksena on myös kolmen Oh K! -tuotteen* ostajalle kaupan päälle oh K! Cherry Lip Mask huulinaamio!

Tuoksuissa on myös mielettömiä tarjouksia. Esimerkiksi mun suosikkituoksumerkki Juicy Couturen tuoksut on jopa -30% ja esimerkiksi Viva La Juicy lahjapakkaus on hyvässä alessa ja ihan hirmu hyvä joululahjaidea!

Juicy Couturen Lahjapakkaus Kuva: Cocopanda.fi

Huomenna on sitten varsinainen Black Friday, joten kannattaa olla kuulolla huipuista tarjouksista! Tänne bloginkin puolelle on tulossa paljon Black Friday tarjouksia, joita ei kannata missata!

Ps. Kannattaa myös bongailla Cocopandalta joulukalenterit* vielä ihan törkeän hyvällä alennuksella! Listasinkin kosmetiikkajoulukalentereita blogiini aikaisemmin, mikäli joulukalenteri on vielä ajankohtainen. Vielä ehtii ennen joulukuuta ja pianhan näitä pääsee jo availemaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*