Header img

Barbiemeikki

23/05/2010

Nyt sain vihdoin tehtyä lupaamani Barbiemeikin. Päätin ottaa mallia yhdestä lapsuuden barbeistani. Tässä kuva siitä.

Barbie on Totally Hair Barbie. Kuvassa sen meikki on jo hieman haalistunut, mutta katselin netistä hieman tarkempia kuvia ja sen pohjalta tein meikin. Tässä kuva lopputuloksesta. Tekoripset olivat ehkä liikaa…

Ja sitten ohjeisiin. Pohjusta luomet sinisellä voidemaisella luomivärillä ja mikäli sellaista ei ole, niin pohjusta luomet jollain pohjustusvoiteella tai meikkivoiteella. Itse käytin Fräuleinin sinistä voidemaista luomiväriä.

Sen jälkeen lisää liikkuvalle luomelle kirkkaan sinistä luomiväriä. Itse käytin Fräuleinin 88 värin luomiväripaletista sinistä väriä.

Valitse sen jälkeen pinkki tai vaaleanpunainen luomiväri ja lisää sitä sinisen luomivärin yläpuolelle. Käytin samasta luomiväripaletista myös vaaleanpunaista väriä.

Sen jälkeen lisää kulmaluulle hohtavaa vaaleansinistä luomiväriä. Levitä sitä myös silmän ulkonurkkaan ja alaluomelle, häivytä. Käytin Max Factorin 4 värin luomiväripalettia, väriltään Cornflower mist. En edes tiedä valmistetaanko näitä enää sillä tämä on todella vanha luomiväripaletti.

Rajaa silmän ylälluomen sisäosa ja ripsien tyvi mustalla kajalilla tai eyelinerilla. Ja väritä kulmakarvat. Vedin kulmakarvat hieman pitemmäksi kuin normaalisti.

 
Tähän väliin kuva luomiväristä silmät kiinni ja pelkällä ripsivärillä. (Huom. kuva otettu tekoripsien jälkeen. Jos aiot käyttää tekoripsiä älä laita ripsiväriä ennen niiden laittoa.)

Sen jälkeen tekoripset! Voin sanoa että jokunen aika meni, ennen kuin onnistuin saamaan ne paikoilleen. Vaatii siis hieman harjoittelua ennen kuin onnistuu. Laita ripsiväriä runsaasti alaripsiin.

Vielä hieman vaaleanpunaista poiskipunaa, huulipunaa ja hölmö hymy naamalle niin kokonaisuus on valmis!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*