Header img

Joka naisen pakolliset

14/06/2010

Hiljaiseloa onkin vietetty nyt ihan urakalla, joten on aika taas saada blogiin päivityksiä. Vielä on viimeinen rutistus ennen oikean kesäloman alkua (siis lomaa töistä), mutta pakkohan tänne on kirjoitella. 🙂

Tällä kertaa haluan esitellä muutamia tuotteita, joita mielestäni tulisi löytyä ihan jokaisen naisen kaapista, käyttipä meikkiä tai ei. Nämä tuotteet ovat siis sellaisia, joita jokaisella tulisi olla perushygieniatuotteiden kuten hammasharjan, deodorantin ja shampoon lisäksi.

Luettelen tuotteet vasemmalta oikealle.
1. Ripsiväri. Oikeastaan ihan sama mitä merkkiä, mutta ripsiväri tulee jokaiselta löytyä. Vaikka et käyttäisikään meikkiä. Ripsivärin tulisi olla joko ruskeaa tai mustaa, vihreä ja sininen ripsiväri eivät oikein perusmeikkiin sovi. Ripsiväri on tärkeä siksi, että vaikkei meikkiä käyttäisiään, saattaa joskus tulla hetki, kun haluaa jotain vähän extraa. Pelkkä ripsiväri on silloin hyvä lisä, eikä tee sellaista kuvaa että naamassa olisi paljon meikkiä. Hyvin levitetty ripsiväri, joka ei ole paakkuuntunut, saa ripset näyttämään luonnollisesti pitkiltä. Ja jos olet aivan varma ettet ikinä tule käyttämään ripsiväriä, niin onpahan ainakin hätävarana mikäli ystävältä oma puuttuu. Kuvassa Max Factorin False Lash Effect.

2. Huulirasva. Huulirasva tulee olla ja mielellään mukana laukussa. Jokaisen tulisi pitää huolta huulistaan. Kuivuneet, halkelevat ja rohtuvat huulet eivät ole kauniit ja antavat monesti hieman epäsiistin kuvan. Jokaisellahan meillä joskus huulet rohtuu, mutta ainakin jotain tehdään sen eteen. Hätätapauksessa huulirasvaa voi myös käyttää nirhaumiin tai pieniin haavoihin, jos mitään parempaa ei ole lähettyvillä. Kuvassa Labello Basic care, kokemuksen kautta paras huulirasva markkinoilla.

3. Perusvoidetta. Jokaisella tulisi olla perusvoidetta kaapissa, vaikka ei olisikaan kuiva iho. Perusvoide joka on hajusteeton on myös monikäyttöinen. Sitä voi käyttää ihottumaan, kuivaan ihoon ja sillä voi jopa pestä meikitkin pois. Jokaisen toki tulee valita sellainen perusvoide joka on omalle iholle hyvä. Itselläni on Aqualan L, joka on hyvin kosteuspitoinen perusvoide ja sopii hyvin minun kuivalle iholle. Aqualania voit ostaa apteekista.

4. Läpinäkyvä kynsilakka. Vaikka ei käyttäisikään kynsilakkoja, läpinäkyvä kynsilakka kannattaa omistaa. Silloin kun kynsille haluaa vähän jotain, kiiltäväpintainen läpinäkyvä kynsilakka saa kynnet näyttämään kivoilta. Kynsilakalla voit myös estää sukkahousuihin tulleen reiän etenemisen. Ja taas kerran sama sääntö, vaikka et ikinä käyttäisi sukkahousuja tai kynsilakkaa, niin tämä kannattaa ostaa jo ystävien takia. Eipähän mene juhlailta pilalle, kun kaverin sukkahousuihin tulee reikä. Kynsilakat ei maksa paljoa ja kestävät todella pitkään. Kuvassa L’Orealin Manicure Strong, base coat.

Nämä ovat toki vain minun mielipiteeni, eikä kenenkään pidä niistä loukkaantua.
Mitä tuotteita sinä lisäisit listaan ja miksi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*