Header img

Ripsiväritesti – seitsemän ripsiväriä testissä

17/07/2017

Ripsiväri. Se on mulle ehdottomasti tärkein meikkituote ja vaikka en mitään muuta meikkiä laittaisikaan, niin ripsiväriä kyllä käytän. Ripsivärin suhteen olen todella nirso ja suosikkiripsarina on ollut jo vuosia Too Faced Better Than Sex. Se on kuitenkin vaikeasti saatavissa, joten halusin testata muitakin ripsivärejä. Varastoon on blogin kautta kertynyt useita ripsareita, joten materiaaleja ei tarvinnut kaukaa etsiä. Testissä on siis nyt 7 eri ripsiväriä ja mukana on niin markettimerkkejä kuin luonnonkosmetiikkaa.

Seuraa blogiani Bloglovinissa, Blogit.fi:ssä, Facebookissa tai Instagramissa! ♥

Ripsivärit testissä, parhaat ripsivärit

En käytä ripsentaivuttimia, joten kaikissa kuvissa ripset ovat taivuttamattomat. Kaikki testiripsivärit ovat myös vesiliukoisia ja niitä on levitetty useampi kerros. Postauksen kaikki ripsivärit on saatu blogin kautta, Pürmineralsia lukuun ottamatta.

♥Dr. Hauschka Volume Mascara

tuuheuttava ripsiväri, volume mascara, dr. hauschka

Dr. Hauschka on varmaan yksi ensimmäisiä luonnonkosmetiikkamerkkejä. Ripsivärin harja oli mielestäni oikein kiva, varsinkin kun tykkään isoista ripsiväriharjoista. Ripsivärin tuoksu on melko voimakas ja siitä voi haistaa hieman ruusun tuoksun. Tuoksu kuitenkin haihtuu, eikä sitä levityksen jälkeen enää huomaa. Lopputulos oli melko luonnollinen ja tykkäsin siitä, ettei ripsiin ilmestynyt paakkuja. Hinta liikkuu 25 ja 30 euron välillä riippuen ostopaikasta. Dr. Hauschkaa myy esimerkiksi Sokos, Stockmann ja monet luontaistuotekaupat. Luonnollinen look, mutta kaipaan kuitenkin itse enemmän näyttävyyttä ripsiväriltä.

Dr. Hauschka Volume Mascara

♥Max Factor Masterpiece Transform High Impact Volumising Mascara

max factor ripsiväri, ripsari, paras ripsiväri

Max Factorin ripsivärejä käytin paljon lukioaikana ja ainoa kumiharjainen ripsiväri josta olen pitänyt, on ollut Max Factorilta (False Lash Effect ripsiväri). Myös tässä on kumiharja, mutta itse en tästä harjasta pitänyt. Oudon mallinen harja, jossa on todella lyhyet kumiharjakset ja vielä harvassa. Lisäksi levenevällä päällä on hankala levittää ripsiväriä sisänurkan pieniin ripsiin kun taas kapea pää ei tahdo toimia ulkonurkan ripsissä. Massa on tuoksuton. Ripsivärin hinta pyörii 15 euron tietämillä ja myyntipaikkoja ovat mm. Sokokset, Prismat, Citymarketit yms. Max Factorilta kyllä löytyy paljon parempiakin ripsivärejä kuin tämä, joten tämä ei oikein vakuuttanut.

toimiva ripsiväri, max factor ripsari, mascara
Max Factor Masterpiece Transform High Impact Volumising Mascara

♥Essence The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlitimed

ripsiväritesti, halpa ripsiväri

Essence on merkkinä superedullinen ja sisältää paljon hittejä, mutta myös jokusen hudin. Tämä ripsiväri kuitenkin menee ehdottomasti hittien puolelle. Harja on todella hyvä, ylöspäin kapeneva ja tuuheat harjakset helpottavat ripsivärin levitystä ja tekevät näyttävän lopputuloksen. Massa ei tässäkään tuoksu erikoisemmin millekään ja on muutenkin koostumukseltaan todella hyvä. Ripsivärillä sai hyvin tuuheutta, ilman kökköjä. Lisäksi ripsiväri pysyy hyvin, enkä päivän mittaan huomannut karisemista. Hintaa ripsivärillä on alle 4 euroa ja essenceä myy esimerkiksi Carlson, Tokmanni ja verkossa pretty.fi. Ripsiväri onkin ollut mulla arkikäytössä ja on tämän testin ripsareista ylivoimaisesti paras.

halpa ja hyvä ripsiväri, hyvä mascara, parhaat ripsarit
Essence The False Lashes Mascara

♥IsaDora Insane Volume Lash Styler

IsaDoran ripsiväreistä oma suosikkini on ollut Big Bold Mascara, joka olikin mulla vuosia jatkuvassa käytössä. Tämä ripsiväri eroaakin siitä melko paljon. Harja on todella erikoinen kumiharja, jossa on reikä keskellä. Reikään kertyy sitten paljon massaa, joten ehkä sillä on tarkoitus tuoda massaa myös ripsiin. Massa on tuoksutonta ja erikoinen harja tuo kyllä ripsiin tuuheutta, mutta samalla myös ripset tarttuvat jonkin verran toisiinsa. Tämä ei kuitenkaan ollut minusta häiritsevää, vaan teki vain dramaattisemman lopputuloksen. Rumia paakkuja tämä ei myöskään tee, joten siitä plussaa. Luulen myös, että tämä ripsiväri paranee käytössä, kuten monet tuuheuttavat ripsivärit tekevät. Ripsivärin hinta eleven.fi verkkokaupassa on 16,80€* ja IsaDoraa myy myös esimerkiksi Sokokset ja Stockmannit. Tästä ripsarista tykkäsin myös kovasti!

tuuheuttava ripsari, paras ripsiväri, volyymiripsi
IsaDora Insane Volume Lash Styler

♥L’Oreal Volume Million Lashes Féline

L’Orealilta tulee jatkuvasti uusia versioita Volume Million Lashes ripsiväreistä ja on ne varmaan olleet myös todella suosittujakin. Tässä harja on kaareva ja kumiharjakset ovat melko ohuita ja tiheässä. Massassa on vieno tuoksu, joka ei kylläkään missään vaiheessa nenään tuoksu, ellei erikseen haistele. Minun ripsille tämä ei kuitenkaan toiminut oikein ollenkaan. Ripset liimautuivat yhteen ja harjakset, tiheydestä huolimatta, minun ripsille liian harvassa. Hintaa ripsivärillä on n.12 euroa ja L’Orealia myy esimerkiksi Sokos, Stockmann, Prisma ja monet muut kaupat. Itse en tykännyt, mutta esimerkiksi Mustaa Kajalia -blogin Heidi oli tykännyt kovasti!

huono ripsiväri, ripsiväri kokemuksia, loreal ripsari
L’Oreal Paris Volume Million Lashes Féline

♥Boho Volume & Green

Luonnonkosmetiikkamerkki Boho on minulle vielä melko tuntematon, joten oli kiva kokeilla heidän ripsiväriään. Harja on tuuhea luonnonharjaksista tehty ja muodoltaan melko samankaltainen essencen ripsivärin kanssa. Massassa on pieni tuoksu, jota en osaa kuvailla, mutta sekin on niin hento, ettei sitä huomaa ellei erikseen koita haistella. Lopputulos oli kuitenkin todella luonnollinen. Massa on melko ohutta, joten suurta tuuheuttavaa vaikutusta ei minun ripsiin tällä saanut. Kuitenkin lopputulos mielestäni kaunis ja hento. Hintaa ripsivärillä on n. 17 euroa ja sitä voi ostaa esimerkiksi Ruohonjuuresta.

luonnonkosmetiikka ripsiväri, ecoripsari, ripsiväri
Boho Volmy & Green Mascara

♥Pürminerals Impact+ Mascara

Tämän näytekokoisen ripsivärin sain Lookfantasticin joulukalenterista ja merkki onkin mulle täysin tuntematon. Ripsivärin sanotaan olevan mineraalipohjainen, mutta en tiedä mitä se sitten tarkemmin tarkoittaa. Harja on jämäkkä kierreharjaksinen ja omaan makuuni harjakset ovat hieman liian harvassa. Massa on tuoksuton. Teki ripsistä selvästi pidemmät, mutta ei antanut erityisesti lisää tuuheutta. Melko luonnollinen lopputulos ja hyvin erotellut ripset. Hintaa täysikokoisella ripsivärillä on Lookfantasticin verkkokaupassa 19 puntaa eli n. 22 euroa. Tuuheutta ei kuitenkaan minun makuuni ollut tarpeeksi, vaikka kauniit ripset tällä kyllä sai. Lopputulos on mielestäni ”my lashes, but better”.

Pürminerals Impact+ Mascara

 

Näin on 7 ripsiväriä käyty läpi. Testiripsarien kestossa on huomannut dramaattisia eroja, mikään niistä ei suttaantunut ihmeemmin tai karissut merkittävästi päivän mittaan. Yleensähän ripsiväri alkaa karista vasta kuivuessaan. Omia suosikkeja oli ehdottomasti edelleenkin käytössä oleva essence The False Lashes ripsiväri sekä IsaDoran Insane Volume Lash Styler. Suurin pettymys oli L’Orealin Volume Million lashes Féline, joka ei toiminut minun ripsissä sitten ollenkaan. . Ripsiväri onkin sellainen meikkituote, jossa riippuu todella paljon omista ripsistä, millainen ripsiväri sopii parhaiten. Haen itse ripsiväriltä nimenomaan tuuheutta ja se onkin tärkein kriteeri ripsiväriä valitessa.

Mitkä on sun kriteerit ripsivärin suhteen?

*-affiliatelinkki, jonka kautta tehdyistä ostoista saan komissiota

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*