Header img

100. postaus: Hajonneen luomivärin korjaus

12/05/2013

Tämä on nyt sitten blogini 100. postaus! Sen kunniaksi, olen luvannut uusia kaksi suosituinta postaustani, eli hajoneen luomivärin korjaus sekä smoky eyes meikki. Tässäpä tulee nyt hajonneen luomivärin korjaus.

Tarvikkeiksi tarvitset nestemäistä käsidesiä sekä talouspaperia. Itse käytin myös apuna metallista spaattelia, mutta homman saa hoidettua ilmankin. Geelimäisellä käsidesillä ei onnistu.

Hajonnut luomivärini

Ensimmäiseksi kannattaa kerätä luomivärin murut kaikki takaisin purkkiin. Muruja kannattaa myös tasoitella, etteivät ole kekona luomivärinapin keskellä.

Käsidesi kaadettu

 Kaada käsidesiä luomivärin päälle ja odota hetki.

Painamista

Paina luomiväriä nyt talouspaperin kanssa. Painele voimakkaasti, että väri prässäytyy kunnolla. Paperi imee myös ylimääräistä kosteutta. Voit välillä taitella paperia, että saat paineltua luomiväriä aina kuivalla paperilla.

Valmis

Ja niinpä on luomiväri korjattu. Anna luomivärin kuivua avattuna useampi tunti, että kaikki alkoholi pääsee haihtumaan. Täysin uudenveroista tällä konstilla ei saa, mutta käyttökelpoisen kuitenkin! Nyt vain korjailemaan kaikki murentuneet luomivärit!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*