Header img

Puhdistusliinat testissä

18/07/2013

Myönnän. Olen puhdistusliinojen suurkuluttaja. Käytän puhdistusliinoja monesti meikin pesuun ennen suihkua tai jos olen tekemässä tummempaa meikkiä, niin puhdistan karisseet luomivärit puhdistusliinalla. Silloin harvoin kun tulee käytyä baareilemassa, niin ennen nukkumaanmenoa puhdistan meikit pois, puhdistusliinalla. Lisäksi tehdessäni meikkejä toisilla, puhdistan yleensä käteeni tulevat meikkijäämät myöskin puhdistusliinalla.

Harmikseni puhdistusliinat ei itsessään riitä meikin pesuun. Kyllähän sillä näennäisesti saa meikit pois, mutta jos et viimeistään aamulla pese kasvoja jollain kasvojen puhdistustuotteella niin voin olla varma, että kasvoille alkaa muodostua finnejä. Jokatapauksessa se on äärimmäisen kätevä tapa silloin, kun aika on kortilla tai on muuten vain niin väsynyt, ettei jaksa puhdistaa kasvoja kunnolla. Minulle meikit kasvoilla nukkuminen on pahimman luokan synti, joten yhtä hairahdusta lukuunottamatta, en ole nukkunut meikit kasvoilla valehtelematta 11 vuoteen. Minulla on parit suosikkituotteet tässäkin asiassa.

Viime kuussa kävin ostamassa Sokokselta Simple merkkisen puhdistusliinapakkauksen. Olen kuullut monien sitä kehuvan, joten halusin itsekin kokeilla. Enkä kylläkään pettynyt. Liinat on sopivan kosteita ja mukavan pehmeitä. Meikit lähtee erittäin helposti, vaikka vedenkestävän ripsivärin kanssa joutuukin vähän enemmän tekemään töitä. Normaaliripsiväri kuitenkin lähtee todella hyvin. Liinat ei kuivata ihoa lainkaan, eikä silmiä kirvellä näiden käytön jälkeen. (Toisin kuin taannoiset Nivean? liinat tekivät). Pääsivät suoraan suosikkien listalle!

Simple puhdistusliinat

Silloin kun olin Sokoksen kosmetiikkaosastolla töissä, No7 -merkki lanseerattiin(Ilmeisesti jo toistamiseen) Suomeen ja kaupanpäällisinä sai puhdistusliinoja. Mielestäni ne oli ehdottomasti parhaat puhdistusliinat, joita olin koskaan käyttänyt, mutta valitettavasti niitä ei tullutkaan myyntiin. Kaksi viikkoa sitten ystäväni kuitenkin kertoi sellaisia ostaneensa Anttilasta, joten olin luonnollisesti asiasta innoissani! Viimein, kahden vuoden jälkeen, niitä olisi saatavilla. Joten riensin tietenkin hakemaan omani.

No7 puhdistusliinat

Ostin innostuksissani kaksi pakettia, mikä sinällään oli typerästi tehty, sillä tiedän kyllä miten paljon kosmetiikkamerkkien tuotteen voivat ajan saatossa muuttua. Plussaa tuote saa tuosta luukusta, mikä pitää liinat kosteana paremmin, kuin mikään ajan saatossa huonoksi menevä tarra. Sisältö sitten olikin hienoinen pettymys. Liinat olivat huomattavasti kuivempia kuin aikaisemmat ja lisäksi liina on ohuempi. Tulee vähän mieleen Rainbown kosteuspyyhkeeet. Meikit kyllä lähtee ihan yhtä hyvin kuin ennenkin, mutta ei ihan niin helposti kuin aikaisemmin. En tiedä tosin, onko tuotteessa ihan vika, kun se oli kuivahko. Joutuu varmaan avaamaan tuon toisenkin paketin, jos siinä olisi kosteampia liinoja.

Eiköhän nuo No7 liinat kuitenkin tule käytettyä pois, mutta kyllä Simple vetää tällä kertaa kyllä pidemmän korren.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*