Header img

Nettishoppailua

25/07/2013

Nykyään tykkään tehdä kosmetiikkaostoksia netissä. Jos olen jonkun tuotteen hyväksi todennut, sen monesti löytää netistä halvemmalla. Tilauksia olen tehnyt pariinkin eri kosmetiikan nettikauppaan joten tässäpä pienet infot molemmista. Ensimmäiseksi tulin kokeilleeksi BeautyBay verkkokauppaa. Ystäväni oli aikaisemmin sieltä tilannut, joten uskaltauduin itsekin sieltä tilaamaan. Ostin sieltä ensimmäisessä tilauksessani Urban Decayn All Nighter kiinnitesuihkeen. Tämänkin tuotteen bongasin samaisen ystäväni suosituksesta. Kyseinen tuote siis kiinnittää meikin kasvoille siten, että voi rauhassa viettää loppupäivän ilman huolta meikkien leviämisestä. Tuotetta suihkutetaan pari suihkausta meikkauksen jälkeen ja annetaan kuivua. Vedenkestävää tällä ei saa, mutta bileenkestävää kyllä.

Urban Decay All nighter

Beautybaysta olen myös useamman kerran tilannut TIGIn shampoita, sillä ovat siellä huomattavasti suomen hintoja halvempia. Joulun alla keksin tilata joululahjat Beautybaysta, mikä olikin sitten virhe. Ensinnäkin, pakettia ei kuulunut ennen joulua (tilasin sen ennen itsenäisyyspäivää) vaan se tuli muistaakseni joskus kuukauden päästä. Toisekseen, paketista puuttui kaksi tuotetta, eikä asiakaspalvelusta saanut mitään vastausta. Vasta, kun PayPalin kautta pistin reklamaation menemään, sain takaisin puuttuvien tuotteiden summan. Tämän jälkeen olen kuitenkin tilannut jo pari kertaa uudestaan, eikä tilauksissa ole ollut ongelmia. Varmaan vähän sesonkiongelmaa.

Uudempi tuttavuus on sitten FeelUnique verkkokauppa. Löysin kyseisestä verkkokaupasta nimittäin suosikkimeikkivoiteeni Diorin Nuden edullisemmin, kuin mitä olisin suomesta saanut. Eihän se halpa ole vieläkään, mutta kun nyt on kesän ollut töissä niin raaskin sen ostaa. Samalla päätin myös ostaa Tangle Teezer hiusharjan sekä ihan täysin sokkona ostin päivettävää vartalovoidetta. Palmer’s Natural Bronze. Never heard, mutta halpa oli, niin täytyyhän sitä kokeilla. Minulle kun tuo rusketus ei ihan kovinkaan helposti tartu, niin voisi edes näyttää siltä että on ollut joskus kesäkin.

Tange Teezer (Pinkkinä tottakai), Dior Nude meikkivoide sekä Palmer’s Natural Bronze vartalovoide.

Tangle Teezerin jo testasin ja on kyllä oikein kivan tuntuinen harja. Tekee hiuksista mukavan sileät ja hieroo päänahkaa mukavasti. Toki joutuu useamman kerran vetämään läpi, että kaikki takut saa harjattua, mutta on ainakin hiuksille hellävaraisempaa kuin normiharjalla riuhtominen. Ilmoittelen sitten miten tuon vartalovoiteen kanssa käy, kunhan saan sitäkin testattua. Tuoksu oli ainakin melkoisen imelä, kun sitä tuossa vähän nuuhkaisin.

Haluatteko Diorin meikkivoiteesta vielä erillisen esittelyn? Tuo kun on minulle jo tuttu tuote. Toisaalta tiedän että, tuotetta on uudistettu sen jälkeen kun viimeksi sitä käytin, sillä siitä on ilmeisesti tehty vieläkin hoitavampi. Toivon kovasti, ettei sitä ole tehty sitten pigmentin kustannuksella.

Tuotteet on molemmista verkkokaupoista tulleet reilun viikon päästä (lukuun ottamatta sitä joulun pakettia Beautybaysta) ja ne on tuotu kotiovelle asti.

Elvikseltä terveisiä blogin lukijoille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*