Header img

Verho-otsatukka ja helmiäishiukset

23/02/2018

Viime joulukuun loppupuolella kävin kampaajalla. Olin päättänyt, että jotain vaihtelua pitää nyt saada, mutta kuitenkin siten, että hiukset olisivat edelleen vaaleat ja pitkät. Olin jo pidemmän aikaa suunnitellut, että alan pikkuhiljaa kasvattamaan omaa väriä, jotta kampaamokäyntien välin saisi hieman pidemmäksi. Kampaajan kanssa sitten päätettiin, että tehdään pientä vaaleaa raitaa, jolla saadaan häivytettyä tyvikasvua. Laitettiin hiuksiin myös helmiäissävyte, johon rakastuin välittömästi.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. KC Professional tuotteet saatu PR-näytteenä.

Hiustrendit 2018, helmiäisväri, pearl hair
Tässä sävy suoraan kampaajan penkistä tultua

Juteltiin kampaajan kanssa myös otsatukasta, jota olin kasvatellut jo pidemmän aikaa pois. Kampaajani ehdottikin sitten, jos leikattaisiin mulle verho-otsatukka. Googlailin verho-otsista ja päätin, että antaa mennä. Itse arvostan todella paljon sitä, että kampaaja ehdottaa jotain, minkä kokisi mulle sopivan, joten miksipä ei. Hiukset kasvaa kuitenkin takaisin jos lopputulos ei miellyttäisikään. Alkuun katselin otsista hieman hämmentyneenä. Mielestäni näytin aivan äidiltäni 70-luvulla ja hetken pieni katumuksen häivähdys kävi mielessä. Ajattelin kuitenkin, että siitähän se kasvaa sitten.

Verho-otsis jo hieman ylikasvaneena

Tuosta on nyt lähes kaksi kuukautta ja nyt kun otsatukka on tosiaan hieman kasvanut, niin olen tykästynyt todella paljon tähän 70-lukua henkivään otsikseen. Kampaaja oli oikeassa siinä, että se tosiaan sopii mulle. Tyvikasvu ei ole häirinnyt ollenkaan niin paljon kun yleensä, kun se on niin hyvin häivytetty raidoilla ja kieltämättä, eihän mun hiukset nyt mitkään hirmuisen tummat edes ole. Raidoituksella kampaamokäyntien väliä saa hyvin pidennettyä.

Sävy kotihoitotuotteilla 2kk kampaamokäynnin jälkeen

Kampaamokäyntien väliä saa pidennettyä myös sävyä ylläpitävillä kotihoitotuotteilla. Sainkin valmistajalta KC Professional Color Maskin sävyssä Pearl sekä saman sarjan shampoon, joilla hiusten sävyn saa pidettyä helmiäisenä seuraavaan kampaamokäyntiin saakka. Ja olen totaalisen rakastunut noihin tuotteisiin, koska ne toimii ihan mielettömän hyvin.

color mask, helmiäisväri, hiussävyte, kevytväri

Color Mask on sävyttävä hoitoaine, jolla saan taitettua omien hiusteni sävyä. Tämä on ehdottomasti tehokkain tapa pitää hiukset halutussa sävyssä. Sävyttävä hoitoainetta levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Itse vielä käärin hoitoaineen hiusturbaanin sisään ja kävin saunassa istumassa. Veikkaan, että vaikutusaika oli siis jopa pidempi, mutta lopputulos oli kyllä myös oikein hyvä! Liian voimakasta lopputulosta ei siis saa vahingossa tehtyä ja vaikutusajalla voi tarvittaessa säädellä haluttua lopputulosta. Minulla on kuitenkin niin paljon keltaisuutta hiuksissa, että voin huoletta antaa hoidon vaikuttaa hiuksissa pidempäänkin.

Color Mask hoitaa hiuksia samalla, kun se taittaa hiusten sävyä ja mun hiukset olikin käsittelyn jälkeen ihanan kiiltävät ja sileät. Sävyte myös huuhtoutuu pois käytön myötä, joten hoito täytyy uusia aina silloin tällöin. Hoitosävytteen kaverina olen käyttänyt myös Color Mask Pearl Shampoota, joka auttaa ylläpitämään helmiäissävyä. Näillä tuotteilla olen saanut pidettyä helmiäissävyn hiuksissa hyvänä jo kuukauden ajan ja aion jatkaa niiden käyttöä myös seuraavan kampaamokäynnin jälkeen.

hopeashampoo, helmiäisshampoo, color mask, colormask

Shampoo on hoitosävytettä huomattavasti kevyempi, mutta myös sillä saa kivasti ylläpidettyä kampaajalla tehtyä tai kotona freesattua sävyä. Shampoota käytänkin aina sävytekertojen välissä, jotta niidenkin väliä saisi pidennettyä. Näin pitkiin hiuksiin tuota hoitavaa sävytettä nimittäin kuluu aika paljon, joten on tärkeää ylläpitää sävyä tuolla shampoolla siinä välissä. Onneksi nykyään minun tarvitsee pestä hiuksia vain pari kertaa viikossa, niin jo sillä tavalla väri säilyy paremmin hiuksissa. Shampoo lupaa myös poistaa sähköisyyttä, mikä on tällaisina pakkaspäivinä ollut aika ehdoton juttu!

KC Professional Color Mask sävyttävän hoidon hinta Stockmannin verkkokaupassa on 16,50€ (Kaupan päälle 40ml matkapakkaus!) kun taas shampoon saa hintaan 14,50€. KC Professional tuotteita saa ostettua myös kampaamoista. Tosi laadukkaita kampaamotuotteita, joilla ihan oikeasti saa pidettyä hiukset kiiltävinä ja upeina kampaamokäyntien välissä ja parhaassa tapauksessa myös kampaamokäyntien väliä saa pidennettyä. Eihän näistä voi kuin tykätä!

hopeat hiukset, helmiäishiukset, hiustrendit, verho otsatukka

Miltä mun uusi hiustyyli vaikuttaa?
Uskomatonta, miten pienillä muutoksilla saa näin paljon vaihtelua ulkonäköön. Alta vielä pilkistää vanhat pastelliraidat, jotka nyt toistaiseksi saavat siellä olla ja pikkuhiljaa kulua pois. Nekin muuten kirkastuivat kivasti hoitosävytteen avulla.

verho-otsis, 90s hair, ysärihiukset, helmiäishiukset, hiusten värjäys

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*