Header img

Helmikuun lookfantastic Beauty Box

21/02/2018

Pitkästä aikaa blogissani esiintyy vanha tuttu lookfantastic Beauty Box! Aika tarkalleen kaksi vuotta sitten olen viimeksi boxista blogiini kirjoittanut. Itse tykkään lookfantasticin Beauty Boxista, koska siinä tulee usein minulle tuntemattomia merkkejä ja tuotteita. Tuotteiden arvo ylittää aina boxin arvon ja monesti mukana on kalliitakin merkkejä, sellaisia, joita ei oikein uskaltaisi sokkona ostaa. Onkin mahtavaa että tuotetta pääsee kokeilemaan ja jos se osoittautuu hyväksi, sen voi sitten ostaa täysikokoisena. Lisäksi matkakokoiset shampoot ja hoitoaineet, joita boxista aina silloin tällöin tulee, ovat ihan mahtavia reissussa. Helmikuun boxi on saatu lookfantasticilta pr-tuotteena.

Postaus sisältää mainoslinkkejä

lfbeautybox, lookfantastic kokemuksia,

Beauty Box on siis kuukausittain ilmestyvä yllätysboxi, joka sisältää matkakokoisia tai silloin tällöin myös täysikokoisia tuotteita. Helmikuun boxi oli siis sisällöltään taattua lookfantastic -laatua. Avasin boxin perinteiseen tapaan videolla ja videon alapuolella löytyy sitten lisää selostusta sisällöstä!

Boxi sisälsi siis kuusi tuotetta, neljä ihonhoitotuotetta, yhden huulituotteen ja yhden meikkituotteen. Boxin tuotteet tuoksuivat erityisen hyvältä ja innolla näitä testailen. Kaksi tuotetta tosin sisälsi akrylaatteja, joten matkaavat jonkun toisen käyttöön.

Helmikuun Boxi sisälsi:
Englanninkielinen minikokoinen Elle
Dr.PawPaw – Original Multipurpose Clear Balm 10ml
Bellápierre – Shimmer roll – Champagne
Caudalie – Vinosource SOS Thirst Quenching Serum 10ml
Filorga – Meso-Mask
Trifle Cosmetics – Sublime Lip Scrub – Sugar Pear
Elemis – Pro-Collagen Marine Cream 15ml

lookfantastix beauty box, yllätysboxit, bette box, livbox
subscription box, lookfantastic, monthly box

Boxin sisältö oli mulle tosi mieleinen. Erityisesti huulikuorinta, kasvonaamio ja highlighteriksi sopiva shimmer roll nousivat suosikeiksi. Huulikuorinta ja naamio tuoksuivat aivan ihanalle! Kuorinnassa oli ihana vastapaistetun keksin tuoksu, kun taas naamiossa oli ihanan raikas, jopa hieman luksusmainen tuoksu. Dr.PawPaw:n voide onkin jo huulivoiteena käytössä, sillä huulet tosiaan kaipaavat jatkuvasti jotain voidetta. Elemiksen voide sekä Caudalién seerumi sisälsivät akrylaatteja, joten lähtevät eteenpäin.

beautybox, beauty box, lf box, kauneusboxi

Lookfantasticin Beauty Boxia voi tilata 1, 3, 6 tai 12 kuukauden jaksoissa ja tilaus uusiutuu saman pituisena, ellei sitä peruuta. Mitä pidemmän jakson tilaa, sitä edullisemmaksi myös boxi tulee. Boxin hinta on siis tilausjakson pituudesta riippuen 15,50-20€ + Postikulut 6,99€. Postikulut tarvitsee maksaa vain kerran tilausjakson ensimmäisen boxin yhteydessä, eli esimerkiksi 3kk tilausjaksolla boxille jää hintaa vain 20,33€/kpl (12kk tilauksella boxille jää hintaa vain reilu 16€/kpl). Videolla puhun viidestä eurosta postikuluissa, mutta se on vanhaa tietoa. Boxi sopii loistavasti niille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan erikoisempiakin brändejä. Huomasithan myös, että lookfantasticilla on nyt suomenkieliset sivut!

Mitä tykkäät helmikuun boxin sisällöstä? Oletko joskus tilannut lookfantasticin Beauty Boxia?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*