Header img

Tutorial: Tekoripset pikkujouluihin

16/11/2016

Pikkujoulukauden vinkit jatkuu ja nyt päästää yhteen mun lemppariaiheeseen. Eli irtoripset! Itse lukeudun irtoripsien suurkuluttajiin. Ne antaa juhlameikeille niin kivan säväyksen ja tuo silmät ihanasti esiin. Ei tokikaan ole aivan sama mitä ripsiä sinne silmiin laittaa, sillä irtoripsissäkin on eroa. Kannattaa siis panostaa laadukkaisiin ripsiin, sillä niitä voi käyttää myös useamman kerran.

Eylurelta löytyy paljon erilaisia ripsimalleja luonnollisista irtoripsistä tosi näyttäviinkin. Suosituimpia irtoripsiä ovat olleet Volume sarjan irtoripset, joista löytyy niin kevyempiä kuin tuuheampia versioita.

Mikäli käyttää nauharipsiä, eli siis ripsinauhaa joka liimataan ripsien tyveen, niin kannattaa tarkistaa ripsinauhan joustavuus. Mitä kovempi ripsinauha on, sitä hankalampi se on saada asettumaan ja pysymään kiinni luomella. Myös Ripsitupsuja voi käyttää tai jos kokonaisen nauhan liimaaminen on hankalaa, sen voi pätkiä myös lyhempiin pätkiin.

Oletkaunis.fi lähetti minulle Eyluren irtoripsiä ja ne kuuluvat irtoripsien parhaimmistoon. Eylurelta löytyy paljon erilaisia ripsimalleja luonnollisista irtoripsistä tosi näyttäviinkin. Suosituimpia irtoripsiä ovat olleet Volume sarjan irtoripset, joista löytyy niin kevyempiä kuin tuuheampia versioita. Pakkauksessa tulee mukana ripsiliima ja pakettiin on merkitty R ja L merkillä kumpaan silmään kyseinen ripsinauha kuuluu. 

Erityisen hyväksi havaitsin pakkauksen takana olevan kuvan, jossa ripset on mallin silmissä. Myös verkkokaupassa voi tarkastella noita kuvia.  Ja kuva todella on oikeasti kyseisistä ripsistä, eikä mikään tietokoneella tehty kuva. Siksi ripsien näyttävyyttä on helppo arvioida jo ennen pakkauksen ostamista. Joskus nimittäin ripset voivat näyttää pakkauksessa vaisummilta, kuin miltä ne näyttää silmissä. Lisäksi pakkauksessa on ripsien numeron vieressä kerrottu lyhyesti millaiset ripset on kysessä.

Tein tutorialin irtoripsien kiinnityksestä. Tämä on toki vain yksi tapa laittaa irtoripset, mutta toivottavasti siitä on apua niille, jotka eivät ole aikaisemmin ripsiä kiinnittäneet. Kiinnitys voi olla helpompaa pinsettien avulla, mikäli omia sormia on hankala saada niin lähelle silmää.

Eylure Volume No. 100 -ripset

Tuleeko sulla käytettyä irtoripsiä?

Ripset saatu testiin blogin kautta oletkaunis.fi verkkokaupasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*