Header img

Toukokuun tai siis kevään suosikit

16/06/2017

Huhtikuun suosikit jäi välistä ja en voi edelleenkään käsittää missä välissä se huhtikuu oikein edes oli? Siis että nyt on jo toukokuukin eletty ja en minä kyllä ainakaan muista edes huhtikuuta eläneeni. Toivon todella, että tämä ajan kuluminen vähän hidastuisi, koska haluaisin vähän edes nauttia kesästä ja tulevasta lomasta!

No mutta. Sitten ne toukokuun suosikit, jotka voisikin ehkä nyt enemmänkin olla kevään suosikit, sillä kattavat suosikkeja kahdelta kuukaudelta. Tällä kertaa mukana on myös yksi tuote kosmetiikan ulkopuolelta!

Kevään 2017 suosikit

IsaDora Chrome nails*

IsaDoran kevään superhitti, eli peilikynnet! Nää on ehdottomasti mun kevään suosikkijuttu ja odottelenkin tässä ensi viikon juhannusvapaita, että pääsen taas tekemään peilikynnet. Näistä kirjoittelinkin toukokuun alussa ja edelleen olen ihan fiiliksissä, vaikka lakkaa en ole kynsissä voinut töiden takia pitää. Kohta taas pääsee kynsiäkin koristelemaan.

essence False Lashes Mascara*

Eipä ole kovin moni ripsiväri yltänyt niin korkealle tasolle, kuin tämä essencen ripsiväri. Aivan uskomaton ripsiväri, joka maksaa alle 4 euroa. On ollut mulla arkiripsarina, sillä tekee hyvää jälkeä eikä karise! Tästä kirjoittelinkin jo essence -meikki postauksessa ja tarkempia käyttökuvia on tulossa ripsaritesti postauksessa, joka julkaistaan lähiaikoina!

isadora, chrome nails, essence, mascara, ofra, lipstick

Ofra Long Lasting Liquid Lipstick*

Tykästyin ihan mielettömästi tähän Ofran huulilakkaan, joka on sävyltään Versailles. Näistä kirjoitin blogiini kylläkin kesäkuun puolella, mutta menee silti kevään suosikkeihin. Tarkoitus on hankkia lisää eri sävyjä Koreina.com -verkkokaupasta, jonne on kesäkuun loppuun asti voimassa -15% alekoodi: MARIAGLOW15 Täytyyhän se itsekin hyödyntää alekoodi!

Gliss, shampoo, Schwarzkopf, hiustenhoito, hair repair
Gliss Fiber Therapy Shampoo

Gliss Hair Repair Fiber Therapy Bonding Shampoo

Tämä on kyllä kuukauden yllättäjä! Huhtikuun Bette Boxista tullut Glissin shampoo. Olen pitkään ollut vannoutunut kampaamotuotteiden käyttäjä, mutta tämä shampoo sattui sitten sopimaan mun hiuksille täydellisesti. Yllättävän hoitava shampoo, joka ei kuitenkaan lähmää hiuksia. Onkin ollut nyt mulla vakikäytössä. Isot pisteet Glissille!

Lavera Hydro Effect, seerumi, luonnonkosmetiikka, ihonhoito, kasvojen hoito
Lavera Serum

Lavera Hydro Effect Serum*

Kuten postauksessakin jo mainitsin, niin seerumi on kovasti mieleeni. Iho on rauhoittunut huomattavasti, kun otin tämän käyttöön ja vaikutuksen näkyvät yllättävän nopeasti. Seerumi on muutenkin niin miellyttävä käyttää, että hieman jo kauhulla odotan milloin purkki loppuu. On se ainakin jo jonkin verran keventynyt.

Vamoskauppa, kenkäkauppa, vamos, so what, tennarit, glitter
So What tennarit

So What glitter tennarit

Koska glitteriä sen olla pitää. Tilasin siis Vamos Kenkäkaupasta So Whatin valkoiset tennarit, jotka on olleet mun ehdottomat suosikit nyt tänä keväänä. Kengät on nahkaa, joten ne on pikkuhiljaa parantuneet käytössä. Tykkään niistä kyllä niin paljon. Ovat just mun näköiset!

Sellaisia oli mun tän kevään suosikit. Löytyikö samoja suosikkeja?

*-tuote saatu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*