Header img

Kesäfiilistä – Ziaja Cupuacu

19/06/2017

Tykkäätkö toffeen tuoksusta? Nyt olisi toffeen ystäville ihania kesätuotteita Ziajailta! Sain testattavaksi Ziaja Cupuacu sarjan tuotteita ja ensimmäisenä tuoksusta minulle tuli mieleen Nami nami Karamelli-suklaa -vanukas, se jonka kannessa oli leijona aurinkolasit päässä. Se taitaa tosin nykyään olla Kidius vanukas, jos sit enää edes on. Tuoksu oli niin vahvasti samanlainen, että melkein teki mieli maistaa tuotteita, josko ne myös maistuisi samalle (No, en kuitenkaan maistellut).

Suihkugeeli, suihkusaippua, toffeen tuoksuinen
Ziaja Cupuacu – Crystalline Shower & Bath Soap

Ziajalla on todella paljon huippuhyviä tuotteita, kuten Oliivi vartalovoide, joka on yksi kaikkien aikojen suosikki vartalovoiteistani ja misellivesi, joka on super hellävarainen, mutta tehokas. Ziajahan on puolalainen perheyritys, joka valmistaa laadukasta kosmetiikkaa edulliseen hintaan. Mikään Ziajan tuotteista ei maksa yli 20 euroa. Cupuacu sarja jatkaa laadukasta linjaa ja siitä löytyy neljä eri tuotetta.

Cupuacu on muuten Amazonin hedelmä, joka on sukua kaakaolle. Cupuacu on myös kasvava trendi superfoodien puolella, joten luultavasti se tulee myös yleistymään ravintolisien puolella. Itselleni tämä oli täysin uusi tuttavuus, en ollut aiemmin kuullut cupuacusta. Testasin itse Cupuacu tuotelinjasta kahta tuotetta. Sokerikuorintaa sekä in-shower vartalovoidetta.

sokerikuorinta, vartalon kuorinta aine, ihon kuorinta
 

Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub

Rakastan kuorintoja ja varsinkin vartalokuorintoja. Vartalokuorinta tuoksuu tuotteista eniten Nami nami -vanukkaalle ja se on kiva levittää iholle. Sokeri kuorii ihoa hieroessa ja ihon pintaan jää hoitavia öljyjä. Olen nykyään enemmän juuri tällaisten öljyä sisältävien tuotteiden ystävä, sillä en yleensä tarvitse enää vartalovoidetta erikseen näiden jälkeen. Kesällä ihon kuorinnan merkitys kasvaa, kun auringossa iho kuivuu. Kuivuuden saa kuorittua pois ja voiteet imeytyy paremmin ihoon. Lisäksi mahdollisesta rusketuksesta tulee tasaisempi, kun ihossa ei ole kuivia länttejä. Kuorinnan hinta Sokoksen verkkokaupassa on 8,90€, mikä on mielestäni melko edullista 200g purkista.

Sugar scrub, exfoliator, kuorinta-aine,
Sokerikuorinta

Ziaja Cupuacu Shower Balm

En testannut tuotetta vartalolle, sillä se sisältää akrylaatteja, mutta purkissa luki että sitä voi käyttää myös hiusnaamiona. Olen joskus kokeillut käyttää ihan perusvoidetta hiusnaamiona ja se toimi hyvin, joten en ollut edes skeptinen tämän suhteen. Voide levitetään kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 1 minuutti. Sen jälkeen hiukset pestään normaalisti shampoolla ja laitetaan hoitoaine. Hiukset tuntui pehmeämmältä voidekäsittelyn jälkeen, joten tämä toimi kivasti jos haluaa vähän extra hoitoa hiuksille. Varmasti myös oikein hyvä vartalolle käytettynä. Hintaa 300ml In-Shower vartalovoiteella on vain 5,50€ Sokoksen verkkokaupassa.

In-shower vartalovoide, suihkuvoide, hiusnaamio
Ziaja Cupuacu – Shower Balm
ruskettava voide, itseruskettava, vartalovoide, lotion
Ziaja Cupuacu -Bronzing Body Lotion

Tuotesarjaan kuuluu myös Ziaja Cupuacu Bronzing Body Lotion, eli itseruskettava vartalovoide, sekä Crystalline Shower & Bath Soap suihkusaippua. Itseruskettavassa vartalovoiteessa en havainnut mitään itseruskettavan tuoksua, jos joku sellaista pelkää, vaan se tuoksu myöskin tutusti toffeelle. Suihkusaippuassa oli ehkä aavistuksen raikkaampi tuoksu ja tykkäsin hurjasti pullon ulkonäöstä. Itse suihkusaippuakin oli todella kaunista helmiäisruskeaa.

suihkusaippua, ziaja, kaunis, kinuskin tuoksu
Suihkugeeli on kauniin helmiäisruskeaa

Jos siis olet makeiden kinuski-tuoksujen ystävä, niin nämä herkulliset kesätuotteet on varmasti mieleesi. Oma ykkössuosikkini on ehdottomasti tuo sokerikuorinta, jonka tulen varmasti käyttämään loppuun kesän aikana! Ziajan tuotteita saa ostettua esimerkiksi Sokokselta, enkä siis hyödy tämän postauksen linkkien klikkailuista mitenkään.

Iskeekö kinuski/toffee tuoksut sinuun kosmetiikkatuotteissa?

Tuotteet saatu maahantuojalta testattavaksi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*