Header img

Tammikuun Boxycharm

14/02/2018

Tammikuun Boxycharm saapui tällä kertaa helmikuun puolella. Jälleen kerran innoissani sisällöstä kuvasin myös unboxing videon,mutta tällä kertaa video on hieman erilainen, sillä videolla myös teen meikin, käyttäen boxista löytyneitä tuotteita. Toivoisinkin kovasti palautetta, että haluatteko jatkossakin boxycharm unboxingit näin, että tuotteita käytetään siinä samalla vai siten, kuin aikaisemminkin, eli korkeintaan swatchailua videolla.

Tammikuun Rock 2018 Boxi sisälsi:
it cosmetics Brow Power – Universal Taupe kulmakynä 24USD
dr.brandt – Luminizer Primer meikinpohjuste 38USD
Grande Lips- Dusty Taro Lip Plumper huulikiilto 27USD
Pür minerals – Bronze & Brighten meikkipaletti 34USD
Crown – Glam Metals luomiväripaletti 25USD

boxycharm, monthly box, subscription box, kauneusboxi

Tällä kertaa paketti oli kuitenkin tavallista epäonnisempi. Dr.brandtin pohjusteesta olin tosi innoissani (koska rakastuin boxista aiemmin tulleeseen saman merkin kasvokuorintaa), mutta ikäväkseni sisälsi sitten akrylaatteja, joten siirtyy eteenpäin. Grande lips huultenpullistajan "tuoksu" oli mielestäni todella epämiellyttävä ja mulle tuli siitä mieleen ihan sisällä poltettu tupakka. YÖK! Mies ei haistanut mitään erikoista, että mikähän lie mun nenässä, kun tällaisen mielikuvan siitä sain.

Mun piti siis viedä se huulikiilto töihin asti ja kysyä myös muiden mielipiteitä tuoksusta. Yksi työkaveri oli sitä mieltä, että se tuoksuu karkilta!!! SIIS KARKILTA! Toinen taas sanoi sen tuoksuvan dominokekseiltä, kolmas sanoi, että siinä tuoksuu joku kitkerä tuoksu ja joku taas sanoi niin ällömakeaksi, ettei voisi käyttää. En kuitenkaan ollut yksin tupakka-asiani kanssa, sillä pari työkaveria oli sitä mieltä, että pullistaja tuoksuu vaniljasikarilta. Ehkä mun aivot ei enää tunnista vaniljan tuoksua, joten kaikki muut sitten tulee voimakkaampana. Joka tapauksessa ei tule käyttöön.

Glam Metals paletissa oli ihanat sävyt, mutta paletin mattamusta nappi oli rikkoutunut matkalla ja tottakai myös sotkenut kaikki muutkin sävyt. Todella monilla olikin boxissa ollut rikkoutuneita luomivärejä, joten ilmeisesti melko yleistä kyseisellä paletilla.

luomiväripaletti, glam metals, rikkoutunut luomiväri, postissa rikkoutunut

Kaikista näistä vastoinkäymisistä huolimatta Pürin paletti sekä kulmakynä kyllä pelastivat boxin ja luomiväripalettiakin voi kyllä hyvin käyttää, kunhan mustan sävyn hävittää. Mattamustia luomivärejä multa onneksi löytyy kyllä, joten ei ollut iso menetys.

Sellaista tällä kertaa. Helmikuun boxia odotellessa taas! Jospa siinä tulisi enemmän käyttöönkin tulevia tuotteita! Ja hei, laittakaa tosiaan kommenttia, että onko kivempi tuo video siten, että käydään vaan tuotteet läpi vai mieluummin tällä tyylillä, että tuotteita myös testataan! 🙂

kauneusboxi, bettebox, livbox, beauty box, kosmetiikkaboxi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*