Header img

Kuivan talvi-ihon pelastus – Aco Renewing Face Oil

12/02/2018

Minun superkuivan talvi-ihon pelastus tulee tässä. Jos siis kärsit kuivasta, kutisevasta ja hilseilevästä ihosta, niin kannattaa lukea tämä postaus. Aco Renewing Face Oil pelasti ainakin minun kuivan ihon tänä talvena ja on siis edelleen kovassa käytössä. Olenkin totaalisen rakastunut tähän öljyyn, joten sori vaan mutta nyt seuraa hehkutusta.

Kyseessä on samettisen pinnan jättävä kasvoöljy, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Sinänsä voi kuulostaa hassulta, että öljy voi kosteuttaa, mutta tämän koostumus on kaikessa öljymäisyydestä huolimatta yllättävän kevyt. Koostumus on sellaista satiinista, pehmeää ja öljymäistä seerumia, joka myös imeytyy mukavasti ihoon. Acon kasvoöljy on saatu PR-näytteenä.

Aco Renewing Face oil sisältää kolmea eri öljyä, e-vitamiinia sekä Q10-entsyymiä. Näiden lisäksi öljyssä on vain kahta muuta ainetta, eli INCI -listasta löytyy seitsemän ainesosaa: Canola oil, coco-caprylate/caprate, limnanthes alba seed oil, parfum, tocopheryl acetate, ubiquinone ja citric acid. Tuoksu on miellyttävä, melko mieto ja ainakin itse tykkään tuoksusta. Varsinkin kun nyt olen tuotetta iltaisin käyttänyt, niin se samalla myös rauhoittaa ja viestittää, että pian käydään nukkumaan. Niin säännöllisesti olen tätä käyttänyt.

Ohjeissa neuvotaan ottamaan muutama tippa ja lämmittämään öljyä käsien välissä ja sen jälkeen sen voi levittää kasvoille. Halutessaan öljyn voi myös sekoittaa voiteeseen. Itse olen kyllä käyttänyt öljyä vähän ronskimmalla kädellä ja yleensä laittanut kämmenelle 5 tippaa öljyä ja levittänyt sen kasvoille. Öljyä voi käyttää aamuin ja illoin, mutta itse olen käyttänyt sitä pääasiassa vain iltaisin. Joskus olen saattanut aamullakin laittaa, jos kasvot tuntuvat erityisen kuivalta. Öljy kuitenkin imeytyy niin hyvin ihoon, ettei se ole haitannut meikkausta edes aamulla levitettynä.

Öljy on pakattu lasipulloon, jossa on näppärä pipetti. Pipetillä on helppo annostella sopiva määrä öljyä ja onhan se myös todella nätti pakkaustyyli. Mulla kuitenkin on aina hieman ongelmia pipettipullojen kanssa, kun en saa pulloa kunnolla kiinni yhdellä kädellä. Kun olet annostellut toiseen käteen öljyä ja yhdellä kädellä yrität kierittää korkkia kiinni, ei sitä saa kierrettyä tarpeeksi tiiviisti kiinni. Olenkin jo pari kertaa onnistunut kaatamaan osittain kiinni olleen pullon ja öljyä onkin sitten valunut ulos. Harmittaa hirveästi, kun tuotetta menee hukkaan. Toisaalta seerumia voi olla hankala annostella oikeaa määrää ilman pipettiä, joten ymmärrän kyllä, miksi tähän on valittu nimenomaan pipetti. Puolensa siis pipetissäkin, jos ei olisi tällainen rähmäkäpälä.

Isotretinoin kuurista huolimatta, mun iho ei ole hilseillyt tänä talvena juuri ollenkaan ja siitä kiitos tälle öljylle, sekä tietysti ihonhoitorutiinille, johon olen löytänyt loistavan tuotecombon. Tämä öljy on ja pysyy käytössä niin kauan kuin iho sitä vaatii. Tällä hetkellä kyllä aivan voittamaton kasvoöljy, jota voi suositella kaikille kuivaihoisille. Pullo on myös ollut älyttömän riittoisa, sillä olen käyttänyt sitä päivittäin jo kaksi kuukautta, kaatanut osan pöydälle ja silti siinä on vielä vajaa puolet jäljellä.

Acohan on apteekkimerkki, eli kasvoöljyä voi ostaa apteekeista ja niiden verkkokaupoista. Esimerkiksi yliopiston apteekin verkkokaupasta öljyä saa hintaan 20 euroa, mikä on todella edullinen hinta näin riittoisalle ja mahtavalle tuotteelle. Seerumit maksavat monesti paljon enemmän! Olen varma, että ostan lisää pullon loputtua, sillä en olisi selvinnyt ihoni kanssa tänne asti, ilman tätä kasvoöljyä.

Yhteenveto:
+Sileä ja mukavan tuntuinen koostumus
+Miellyttävä tuoksu
+Toimivuus
+Edullinen hinta
+ ja – Pipettipullo

Käytätkö sinä kasvoöljyjä? Onko sulla omaa suosikkia?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*