Header img

#kauneusbloggaajienvaihtarit

09/02/2018

Järjestettiin heti vuoden alkuun kauneusbloggaajien kanssa vaihtarit. Jokainen kokoaisi yllätysboxin toiselle bloggaajalle ja saisi myös itse samalla summalla kootun boxin itselleen. Vaihtaritkaverit arvottiin ja sain itse boxini The Diary of a Shopaholic -blogin Marilta. Itse lähetin boxin Keyword: Love -blogin Jonnalle ja Jonnan postauksen kokoamastani yllätysboxista pääset lukemaan täältä. Boxiin käytettävä summa oli 50 euroa, mutta sovittiin, että mukaan voi laittaa myös omista varastoistaan extratuotteita.

Kuvasin boxin aukaisun perinteisesti unboxing -videolle, mutta esittelen hieman sisältöä myös tässä postauksessa. Paketti oli huikea ja sen avaaminen oli hurjan jännittävää! Mukana oli tosi paljon mulle ennestään tuntemattomia merkkejä ja jokunen tuttukin. Meinasi mennä videolla vähän sopertamiseksi, kun olin niin häkeltynyt sisällöstä.

Boxi sisälsi:
Beaute Basics meikkisivellin
Jordana Sculpt 'n Go voidemainen varjostusväri
Smashbox 24h Photo Finish luomivärinpohjuste
Colourpop Super Shock luomiväri sävyssä Koosh
Dose of colors huulikiilto sävyssä Attitude
Make up geek Plush matte huuliväri sävyssä Bachelorette
Mac irtonappi luomiväri sävyssä Red Brick
Becca highlighter sävyssä Champagne Pop
Spongelle Coconut Verbena pesusieni
Zoeva Pink Spectrum poskipunapaletti
bh cosmetics Illuminate by Ashley Tisdale Beach Goddess paletti

Omia suosikkejani oli sivellin (joka on siis ollut jo käytössä, kuten kuvasta näkyy), Beccan highlighter ja Zoevan poskipunapaletti. Smashboxin primerissa olikin akrylaatteja, joten sitä en itse pääse harmillisesti käyttämään. bh cosmeticsin palettia testaan innolla, sillä tuo merkki on mulle entuudestaan melko tuntematon. Kokonaisuutena paketti oli aivan huippu ja sisälsi todella paljon mulle melko uusia merkkejä, joita en ole ennen testannut. 

Iso kiitos vielä Marille!

Jonnan tavoin hieman suunnittelen tässä, jos teille lukijoillekin järjestäisi samantyyppisen yllätysboxin arvonnan! Miltä sellainen kuulostaisi? 🙂

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*