Header img

Synttäriviikko: eleven.fi + arvonta

19/04/2017

Synttäriviikko jatkuu! Tänään on siis se mun varsinainen syntymäpäivä. Täytän 28-vuotta. Fiilikset on aika jees, vaikka kolmenkympin kriisi lähestyykin. Synttärit on kuitenkin aina lähtökohtaisesti kiva asia ja yksi parhaita syitä juhlia ja pitää yhteyttä ystäviin! Halusin ottaa elevenin ehdottomasti mukaan synttäriviikolle, sillä se on yksi suosikki verkkokaupoistani. Niin luotettava ja sieltä saa myös monia sellaisia merkkejä, joita suomen myymälöistä ei saa. Puhumattakaan siitä, että Suomen elevenin takana työskentelee parikin suomalaista tuttua bloggaajaa. Kiva tukea Suomalaisten työtä!

Esittelen teille nyt muutamia tärppejä, joita eleveniltä kannattaa hankkia. Sellasia mun suosikkeja!

Estee Lauder Double Wear Stay In Place Makeup, pitkäkestoinen meikkivoide
Estee Lauder Doble Wear meikkivoide

Omia kestosuosikkeja eleveniltä ovat ehdottomasti Shiseido Ibuki -kosteusvoide sekä Estee Lauder Double Wear -meikkivoide. Tuo kaksikko on sellainen, josta en enää luovu. Shiseidon voidetta olenkin blogissani jatkuvasti kehunut, erityisesti loppuneet postauksissa, joissa tuo voide on ollut ainakin jo kolme kertaa. Toki purkkeja on tullut käytettyä vieläkin enemmän, mutta loppuneet -postauksia en ole aina kirjoittanut. 75ml Ibuki kosteusvoide maksaa elevenillä 50,50€, joten se on reippaasti edullisempi, kuin monissa Suomalaisissa kosmetiikkaliikkeissä. (EDIT 6.11.2018 Harmillisesti tuo Ibuki voide on lopetettu, eikä sitä ole enää myynnissä)

Estee Lauderin Double Wear -meikkivoide on ollut nyt käytössä reilun vuoden ja se on saavuttanut asemansa suosikki meikkivoiteena. Se on pitkäkestoinen ja peittävä, ilman että tekee liian pakkelimaista fiilistä. Double Wearin hinta elevenillä on 44,10€*, mikä sekin on edullisempi verrattuna myymälöihin. Meikkivoide sopii parhaiten rasvoittuvalle iholle, joten kovinkaan kuivalle iholle en sitä suosittelisi.

Hiljattain blogissakin tavattu Skindinavian pohjustussuihke on myöskin pikkuhiljaa tullut mukaan meikkausrutiiniin. Aamulla on kiva suihkia raikastavaa suihketta kasvoille, ennen meikin levitystä. Plussana tietysti se, että meikki kestää sitten paremmin. Skindinavian The Make Up Primer Spraysta voit lukea lisää täältä. Hintaa pohjustussuihkeella on 44,50€* ja pullohan on hienojakoisen suihkeen ansiosta todella riittoisa.

En tietenkään voi puhua elevenin suosikkituotteista mainitsematta Kailijumein kukkahuulipunaa. Kailijumei Flower Jelly Lipstick on tämän vuoden yksi parhaimpia ostoksiani. Onhan se vaan niin KAUNIS! Huulipuna tekee huuliin kivan pinkin sävyn ja sen tuoksu on myös kovasti mieleeni. Huulipunasta voit lukea lisää sen omassa potauksessaan. Huulipunan hinta elevenillä on 32,60€* ja puna on jokaisen euron arvoinen.

Kukkahuulipuna, kailijumei, flower lipstick, kukka huulipuna
Kailijumei Kukkahuulipuna

Mikäli joku näistä tuotteista kiinnosti, niin eleven.fi sponsoroi synttäriviikon kunniaksi yhdelle onnekkaalle 40 euron arvoisen lahjakortin eleven.fi -verkkokauppaan. Siis 40€, VAU! Sillä saa jo kukkahuulipunan ja vähän päälle. Luethan osallistumisohjeet tarkasti ennen osallistumista.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Jätä kommentointilomakkeen sähköposti kohtaan toimiva sähköposti, jonka kautta saan tarvittaessa yhteyden. Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun, eli 23.4.2017 asti. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla ja julkaisen voittajan sivuilla seuraavan viikon aikana. Odotan vastausta voittajalta kolme päivää ja sen jälkeen arvon palkinnon uudestaan. Olethan siis kuulolla, kun arvonnan voittaja julkaistaan. eleven.fi lähettää lahjakortin suoraan voittajalle sähköpostilla. Onnea kaikille arvontaan!

*Affiliatelinkki, jonka kautta tehdyistä tilauksista saan komissiota.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*