Header img

Pikkujoulukynnet

15/11/2011

Pikkujoulukausi alkakoon! Ensimmäiset pikkujoulut tulikin vietettyä nyt viikonloppuna läheisten ystävien kesken. Käytiin keilaamassa porukalla ja jatkettiin siitä sitten vielä baariin. Ja huippua oli!

Rakennekynnet otin jo useampi kuukausi sitten. Jo silloin ajattelin, että nyt tuli kyllä tehtyä sopimus pirun kanssa, ja oikeassa olin. Ei näistä millään viitsi luopua. Jo viime kerralla oli tarkoitus ottaa ne pois, ”mutta kun pikkujoulutkin lähestyy” yms. tekosyitä oli tarjolla, niin päätin vielä pitää kynnet ja laittaa niihin vielä timanttejakin!

Ennen kuin minulla oli rakennekynnet ajattelin niiden olevan käytössä todella hankalat. Olinhan aikaisemmin käyttänyt niitä kynsien päälle liimattavia kynsiä ja niitä piti aina varoa. Rakennekynsien kanssa on ihan eri juttu. Kynnet on paljon vahvemmat kuin omat kynnet eikä niitä todellakjaan tarvitse varoa. Ihan normaalia elämää pystyy viettämään. Tai ainakin minä pystyn. Liian pitkät kynnet varmasti hankaloittavat elämää, mutta tuo pituus mikä noissa minun kynsissä on, on oikein hyvä ja käytännöllinen.

Parasta kynsissä on se, että ne on todella huolettomat. Huolto on n. kerran kuussa ja muuten niitä ei tarvitse edes ajatella. Kynnet on aina hyvännäköiset ja siistit. Aluksi töissä meni vähän totutellessa, mutta nyt kun on löytänyt oikeat tekniikat niin töissäkään ei ole kynsistä haittaa ollut. Liekö nämä tulleet jäädäkseen?

Sen verran vinkkiä kynsistä haaveileville, että ottakaa kynnet ammattitaitoisessa ja laadukkaassa paikassa. Huonosti laitetut kynnet eivät kestä, joten niitä halvimpia paikkoja kannattaa karttaa. 🙂

Ps. Sain hommattua jo asunnonkin Helsingistä, joten täältä tullaan sitten tammikuussa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*