Header img

Diorin meikkejä

08/01/2012

Kirjoittamisesta on aikaa, mutta siihen on hyvä syy. Yksi syy on kaksi muuttoa, jotka on hoidettu reilun viikon sisällä. Lisäksi koko joulukuu oli melkoisen epäonninen, joten kirjoittaminen ei oikein innostanut. Nyt kuitenkin uutta alkua uudelle vuodelle ja täältä Helsingistä käsin!

Meikkaaja-maskeeraaja koulu alkaa huomenna ja jännitystä on ilmassa! Yritänkin kertoilla koulupäivistäni aina välillä täällä blogissa.

Nyt haluankin esitellä lahjan, jonka sain ystävältäni. Tein hänelle opinnäytetyöni, joten kiitokseksi sain ihania Diorin meikkejä. Lahjaan kuului voidemainen luomiväri (vedenkestävä), voidemainen poskipuna, tavallinen luomiväri, kynsilakka ja huulipuna. Esittelen meikit tässä:

 
Ensimmäisenä  ja kuvassa vasemmalla on Eye show Backstage makeup Ultra-shimmering eyeshadow värinä 832, Pink Wannabe. Kuvassa ei kunnolla näy, mutta luomiväri on kimaltavaa. Vieressä on Pro cheeks Backstage makeup Ultra-radiant blush värinä 545, Hip Peach. Väri on persikkaisen vaaleanpunainen, vaikka näyttääkin kuvassa melko oranssilta. 
 
 Kuvassa on Diorin perus 1 Couleur, Powder mono eyeshadow värinä 515, Ready-to-beige. Väri on ihanan vaalea, olematta kuitenkaan valkoinen. Ihana kimaltava luomiväri! Näyttää kuvassa vaaleammalta, kuin mitä itseasiassa on. Ei salamavalon kanssa oikein kuvat onnistu.
 
Ja lopuksi kynsilakka Dior vernis, värinä 386, Cherry flower. Väri on ihana metallinhohtoinen vaaleanpunainen. Huulipuna tai pikemminkin kiiltopuna on Dior Addict High Shine värinä 382, Model mauve ja on mielestäni sopiva arkikäyttöön, sillä ei ole liian tumma. 
Tuotteita en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta innolla jo odotan milloin ehdin niitä kokeilemaan. Kiitokset siis Katjalle tästä ihanasta lahjasta, josta varmasti tulee olemaan hyötyä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*