Header img

Uusi vuosi, uudet kujeet

07/01/2011
Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja minunkin elämässä tapahtuu pieniä muutoksia. 
Tradenomin koulutukseni alkaa olla loppusuoralla ja 10. päivä aloitan työharjoittelun Sokoksen kosmetiikkaosastolla. Olen todella innoissani! Vihdoinkin sellainen työ joka oikeasti kiinnostaa! Harjoittelu kestää kevääseen asti ja sen jälkeen tulisi enää tehdä opinnäytetyö. Minun siis pitäisi valmistua jo tämän vuoden loppupuolella! Uskomatonta miten nopeasti aika onkaan mennyt!
Alkuviikosta kävin muruseni kanssa Tukholman risteilyllä. Uskomatonta, mutta Tukholmasta ei tarttunut mukaan muuta, kuin pari kynsilakkaa. Tietysti laivan Tax Freestä tuli ostettua hieman alkoholia ja järjetön määrä karkkia ja suklaata. 
Kynsilakat: Viva la Diva ja Depend

Laivalla ostin myös hajuveden. Kalleimman, mitä olen koskaan ostanut. Hajuvesi on Chance Chanel Eau Tendre ja kyseinen pullo maksoi huimat 45€. Olin kuitenkin päättänyt ostavani jonkun ihanan hajuveden, maksoi mitä maksoi ja mieheni auttoi valitsemaan juuri kyseisen tuoksun. Jostain syystä en kadu ostostani yhtään, vaikka yleensä tähän mennessä noin kalliin tuotteen ostokrapula on jo iskenyt.
Chance Chanel Eau Tendre.
Aion myös uuden vuoden kunniaksi aloittaa kuntokuurin! Yritän syödä hieman terveellisemmin ja liikkua enemmän. Huomenna onkin ratsastustunti edessä! Työharjoittelun myötä aikaa pitäisi jäädä myös harrastuksille, koska palkkatyössä en tule käymään, ainakaan työharjoittelun alkupuolella.
Mutta hyvää uuden vuoden alkua kaikille ja pitäkäähän hauskaa! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*