Header img

Viikonloppu Helsingissä II

20/10/2010

Helsingin reissu menikin ihan kivasti. Junalle tuli kyllä hirvittävä kiire ja painavissa kumppareissa ei ollutkaan ihan nopeaa kävellä asemalle, mutta onneksi kerkesin junaan. Helsinkiin päästyämme käytiin viemässä tavarat hotellille ja suunnattiin kaupungille. Lauantaina käytiin kauneusmessuilla ja kierrettiin samalla muotimessujakin, kun samalla lipulla pääsi. Messuilta mukaan ei tarttunut muuta kuin hiusklipsi ja kaulakoru.

Kaupungista ostoksia tuli tehtyä ihan urakalla. Paras löytö oli ehkä nämä kengät, jotka maksoivat vain 5€.

Meikkejä en tullut ostaneeksi ollenkaan ja se johtunee siitä, että olen suunnitellut tekeväni taas tilausta Fräuleinille. Vaatteita ostinkin siitäkin edestä. Ostokset olivat melko pinkkivoittoisia, sillä se väri nyt vaan on niin ihana.

Rakentelen edelleen tyylilleni sopivaa vaatekaappia, pari vuotta sitten tapahtuneen vaateonnettomuuden takia. (Kyseinen tapahtuma löytyy tämän jutun lopusta.) Kuvassa ylhäältä, oikealta vasemmalle lueteltuna: Pinkki perustoppi, pitkä tiikeritoppi, vaaleanpunainen toppi jossa pitsiselkämys, leopardihame, mustat legginsit, laukku; jossa hopeisia tähtiä, pitsiliivi, pinkki printtitoppi, karvahuppari; on muuten lämmin ja Lady gaga -toppi. Sellaiset ostokset tuli tehtyä.

Ostin myös kivan helminauhakorun, sekä aivan mahtavan kimaltelevan rannekorun:

Lauantai-iltana käytiin syömässä ja pienessä yökerhossa.Sunnuntaina junassa vieressäni istui osan matkaa herttainen mummo, jonka kanssa tuli muutama sana vaihdettua. Hassua, miten suomalaisia yleensä pidetään hiljaisena kansana, mutta junassakin saatetaan ryhtyä juttelemaan tuntemattomille.

Mutta sellainen reissu se. Oli kyllä mukavaa ja suosittelen muillekin ottamaan välillä shoppailureissuja pois kotikulmilta! Lopuksi vielä tarina vaatekaappini kohtalosta.

Vaatekaappini tarina:
Muuttaessani ensimmäistä kertaa pois kotoa, olin pakannut vaatteeni muovikasseihin. Yhdessä kassissa oli kaikki toppini, paitani, pitkikseni sekä yöpaitani, toisessa kassissa oli kaikki farkut, sukat ja alusvaatteet.

Tavaroita purkaessani huomasinkin, että sitä kassia missä oli kaikki topit ja paidat, ei löytynytkään mistään. Se ei ollut jäänyt kotiinkaan, joten ainoa vaihtoehto oli, että se oli tippunut peräkärrystä, suojanarun irrotessa, matkan varrelle. Valitettavasti kyseistä kassia ei ole sen koommin näkynyt ja menetin käytännössä lähes kaikki vaatteeni. Jouduinkin sen jälkeen ostamaan kiireellä mm. kirppareilta ja kaupoista halpoja vaatteita, jotta minulla olisi edes jotain pidettävää.

 Tapahtumasta on jo kaksi vuotta aikaa, mutta edelleen kaipaan joitakin kassissa olleita vaatteita. Onneksi olen kuitenkin saanut rakennettua jo hyvän vaatevaraston, joka alkaa jopa näyttämään hieman minulta ja tyyliltäni. Myöhemmissä muutoissani vaatteet on kuljetettu visusti auton sisäpuolella ja suosittelen, ettei kukaan laita peräkärryyn mitään sellaista, mikä voisi pudota kyydistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*